Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq søger en Afdelingsleder til Store gruppen

Attention needed

pages.job.expired_info

Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq søger en afdelingsleder til Store gruppen. Denne stilling kræver arbejde med udsatte børn og unge, daglig ledelse på afdelingen og udarbejdelse af behandlingsplaner og underretninger. Den ideelle kandidat skal være en positiv rollemodel, loyalt arbejde ifølge børnehjemmets mål, og være klar til at indgå i vagtplanen, som også inkluderer aften og weekendvagter. Stillingen starter 1. august 2023.

Brænder du for at arbejde med mennesker med udsatte børn og unge, og vil du være med til at gøre en forskel? Så er det måske lige dig, vi søger.

Tiltrædelsestidspunktet for besættelse af stillingerne er den 1. august 2023 eller efter aftale.Om Prinsesse Margrethes BørnehjemPrinsesse Margrethes Børnehjem er beliggende i Tasiilaq på Grønlands østkyst og er en døgninstitution drevet af Selvstyret, Socialstyrelsen. Døgn- og Visitationsafdelingen er ansvarlig driftsherre.

Prinsesse Margrethes Børnehjem består af to børn- og ungeafdelinger, en satellit Nasippi og tilhørende dagtilbud Qaaligaaq.

De to afdelinger er normeret til henholdsvis ni i Lille gruppe og ni i Store gruppe i alderen 3 til 14 år. Det er primært børn fra Tasiilaq og omkringliggende bygder. Børnene kan have sociale og følelsesmæssige udfordringer, de har et stort behov for omsorg, struktur og stabil voksen kontakt.

Nasippi er døgnafdeling for seks voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, som er delvist selvhjulpne. Der er tilknyttet et beskyttet værksted, Qaaligaaq, under handicapsatellitten, hvor beboerne har mulighed for at komme i beskyttet og lønnet beskæftigelse.

På værkstedet vægtes det sociale samvær højest og brugerne laver husflid.Prinsesse Margrethes børnehjem har et lille hus i en nedlagt bygd, båd, minihal og snescootere. Det giver mulighed for at skabe gode aktiviteter med og for børnene.

Tasiilaq ligger utrolig naturskønt og inviterer til mange skønne naturoplevelser, jagt og fiskeri året rundt. I byen findes bl.a. en hal med et fitnesscenter, en ny udendørs fodboldbane, skibakke med lift, skole med pasningsordning, fritidsklub for de større børn, daginstitutioner og flere dagligvarebutikker.Om stillingen som afdelingsleder i Store gruppen

 • Varetage den daglige ledelse på afdelingen
 • Planlægge og forestå afdelingens personalemøder samt følge op på beslutninger
 • Deltage i interne og eksterne møder med f.eks. skole og kommune
 • Sikre at der i afdelingen arbejdes efter de faglige målsætninger
 • Sikre at der i afdelingen arbejdes i forhold til den fastsatte struktur og ramme
 • Sikre et positivt og harmonisk miljø for beboere og ansatte på afdelingen
 • Udarbejde statusbeskrivelser, behandlingsplaner og underretninger
 • Modtage og introducere nye medarbejdere.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads, hvor du som afdelingsleder får mulighed for at være med til at gøre en forskel for den enkelte beboer
 • En arbejdsplads som sætter fokus på at skabe trygge og udviklende rammer for beboerne
 • En arbejdsplads med fokus på faglig udvikling og godt arbejdsmiljø
 • En arbejdsplads med gode kollegaer
 • En arbejdsplads der giver mulighed for at tage på vandreture med børnene i naturen og tage på ture med båd og snescooter.

Vi forventer

 • At du har kendskab til IT
 • At du både personligt og fagligt kan være en positiv rollemodel
 • At du vil arbejde loyalt ift. børnehjemmets mål og værdier samt udviklingsindsatser
 • At du er udadvendt og anerkendende
 • At du kan indgå i et kollegialt ligeværdigt samarbejde
 • At du er indstillet på at være en del af en flerkulturel arbejdsplads
 • At du er dobbeltsproget i grønlandsk og dansk, men det er ikke et krav
 • At du indgår i vagtplanen, som også indbefatter aften og weekend vagter.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: kaik@nanoq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Job Title

Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq søger en Afdelingsleder til Store gruppen

Job Type

Full Time

Application Deadline

Aug 1, 2023

Contact Person

Karina Ivalo Kleist
kaik@nanoq.gl
+299 34 69 54

Job category

Management and staff /
Institution and school management

Available jobs in the same field

Skoleinspektør

Ledende skoleinspektørstillingen opslås til besættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Personalet på Tasersuup Atuarfia, elever og ikk...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...