Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq søger en Afdelingsleder til Store gruppen

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq søger en afdelingsleder til Store gruppen. Denne stilling kræver arbejde med udsatte børn og unge, daglig ledelse på afdelingen og udarbejdelse af behandlingsplaner og underretninger. Den ideelle kandidat skal være en positiv rollemodel, loyalt arbejde ifølge børnehjemmets mål, og være klar til at indgå i vagtplanen, som også inkluderer aften og weekendvagter. Stillingen starter 1. august 2023.

Brænder du for at arbejde med mennesker med udsatte børn og unge, og vil du være med til at gøre en forskel? Så er det måske lige dig, vi søger.

Tiltrædelsestidspunktet for besættelse af stillingerne er den 1. august 2023 eller efter aftale.Om Prinsesse Margrethes BørnehjemPrinsesse Margrethes Børnehjem er beliggende i Tasiilaq på Grønlands østkyst og er en døgninstitution drevet af Selvstyret, Socialstyrelsen. Døgn- og Visitationsafdelingen er ansvarlig driftsherre.

Prinsesse Margrethes Børnehjem består af to børn- og ungeafdelinger, en satellit Nasippi og tilhørende dagtilbud Qaaligaaq.

De to afdelinger er normeret til henholdsvis ni i Lille gruppe og ni i Store gruppe i alderen 3 til 14 år. Det er primært børn fra Tasiilaq og omkringliggende bygder. Børnene kan have sociale og følelsesmæssige udfordringer, de har et stort behov for omsorg, struktur og stabil voksen kontakt.

Nasippi er døgnafdeling for seks voksne med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, som er delvist selvhjulpne. Der er tilknyttet et beskyttet værksted, Qaaligaaq, under handicapsatellitten, hvor beboerne har mulighed for at komme i beskyttet og lønnet beskæftigelse.

På værkstedet vægtes det sociale samvær højest og brugerne laver husflid.Prinsesse Margrethes børnehjem har et lille hus i en nedlagt bygd, båd, minihal og snescootere. Det giver mulighed for at skabe gode aktiviteter med og for børnene.

Tasiilaq ligger utrolig naturskønt og inviterer til mange skønne naturoplevelser, jagt og fiskeri året rundt. I byen findes bl.a. en hal med et fitnesscenter, en ny udendørs fodboldbane, skibakke med lift, skole med pasningsordning, fritidsklub for de større børn, daginstitutioner og flere dagligvarebutikker.Om stillingen som afdelingsleder i Store gruppen

 • Varetage den daglige ledelse på afdelingen
 • Planlægge og forestå afdelingens personalemøder samt følge op på beslutninger
 • Deltage i interne og eksterne møder med f.eks. skole og kommune
 • Sikre at der i afdelingen arbejdes efter de faglige målsætninger
 • Sikre at der i afdelingen arbejdes i forhold til den fastsatte struktur og ramme
 • Sikre et positivt og harmonisk miljø for beboere og ansatte på afdelingen
 • Udarbejde statusbeskrivelser, behandlingsplaner og underretninger
 • Modtage og introducere nye medarbejdere.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads, hvor du som afdelingsleder får mulighed for at være med til at gøre en forskel for den enkelte beboer
 • En arbejdsplads som sætter fokus på at skabe trygge og udviklende rammer for beboerne
 • En arbejdsplads med fokus på faglig udvikling og godt arbejdsmiljø
 • En arbejdsplads med gode kollegaer
 • En arbejdsplads der giver mulighed for at tage på vandreture med børnene i naturen og tage på ture med båd og snescooter.

Vi forventer

 • At du har kendskab til IT
 • At du både personligt og fagligt kan være en positiv rollemodel
 • At du vil arbejde loyalt ift. børnehjemmets mål og værdier samt udviklingsindsatser
 • At du er udadvendt og anerkendende
 • At du kan indgå i et kollegialt ligeværdigt samarbejde
 • At du er indstillet på at være en del af en flerkulturel arbejdsplads
 • At du er dobbeltsproget i grønlandsk og dansk, men det er ikke et krav
 • At du indgår i vagtplanen, som også indbefatter aften og weekend vagter.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: kaik@nanoq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Prinsesse Margrethes Børnehjem i Tasiilaq søger en Afdelingsleder til Store gruppen

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

1. aug. 2023

Kontaktperson

Karina Ivalo Kleist
kaik@nanoq.gl
+299 34 69 54

Kategori

Ledelse og personale /
Institutions- og skoleledelse (Ledelse og personale)

Ledige stillinger i samme kategori

Fagchef for skoler og Misi Kujalleq

Fagchef for skoler og Misi Kujalleq er ansvarlig for koordinering af opgaver i samarbejde med 2 skolekonsulenter og ansatte under Misi Kujalleq. Fagch...

Læs mere

Viceskoleinspektør

Qeqertarsuaq - Skolen søger en viceskoleinspektør. Ved Kommune Qeqertalik Qeqertarsuaq, søger en viceskoleinspektør stilling ledig til besættelse pr....

Læs mere

Fagchef til daginstitutioner

Fagchef for daginstitutioner i Kommune Kujalleq. Ansvarlig for udvikling af 0-6 årige børns trivsel og læring samt drift af daginstitutioner. Koordine...

Læs mere

Skoleinspektør

Ledende skoleinspektørstillingen opslås til besættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Personalet på Tasersuup Atuarfia, elever og ikk...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...