AC-fuldmægtig / konsulent til Studieservice, Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

AC-fuldmægtig / konsulent til Studieservice, Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet. Interesserer du dig for uddannelse? Er du grundig og systematisk og følger arbejdsopgaver til dørs? Er du vant til at arbejde i forskellige It-programmer? Hvis du sætter pris på gode kollegaer, en afvekslende hverdag, mulighed for udvikling og for at sætte dit eget præg - ja så har vi lige stillingen til dig!

AC-fuldmægtig / konsulent til Studieservice, Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet AC-fuldmægtig / konsulent til Studieservice, Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet

Interesserer du dig for uddannelse? Er du grundig og systematisk og følger arbejdsopgaver til dørs? Er du vant til at arbejde i forskellige It-programmer? 

Hvis du sætter pris på gode kollegaer, en afvekslende hverdag, mulighed for udvikling og for at sætte dit eget præg - ja så har vi lige stillingen til dig!

Om studieservice:

Universitetets administration, som Studieservice er en del af, spiller en meget vigtig rolle i organisationen og er med til at støtte op om de studerende, underviserne, kollegerne, borgerne og samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at du ser din rolle i forhold til en gruppe af forskellige mennesker, men holder for øje, at først og fremmest er vi her for vores studerende - og vi er her, når de har brug for hjælp.

Vi er i Studieservice 8 medarbejdere til at servicere ca. 700 studerende fordelt på 11 uddannelser. Da vi er et lille team, skal alle kunne indgå i opgaver på tværs og hjælpes samtidig med, at man er tovholder på bestemte områder.

 • Dine arbejdsopgaver: Administration af de studerendes uddannelsesforløb - fra optagelse til dimission
 • Eftersyn af studiefremdrift / optjening af ECTS-point
 • Forvaltning af uddannelsesstøtte i samarbejde med Departementet for Uddannelse
 • Administration og vejledning vedr. uddannelsesstøtte og rejser
 • Deltagelse i udviklingen af arbejdsprocesserne og sagsbehandling
 • Bistå studiechefen med udviklingsopgaver, fortolkning af lovgivning,
 • analyseopgaver mv.
 • Ad hoc-opgaver

Det kan for dit vedkommende også blive aktuelt at skulle arbejde med kvalitetssikring, statistiske analyseopgaver samt bidrage med fortolkning af lovgivning mm.

De IT-programmer vi til dagligt bruger, er Lectio, WISEflow, It-reg, Mit-perspektiv. Det er en stor fordel, men ikke en forudsætning, at have kendskab til et eller flere af programmerne i forvejen.

 • Kvalifikationer: Videregående uddannelse, gerne juridisk
 • Eller mangeårig erfaring indenfor juridisk sagsbehandling samt stort kendskab til IT-systemer
 • Gerne tresproget: grønlandsk, dansk og engelsk
 • Erfaring fra lignende stilling er en fordel, men ikke et krav
 • Stærke systemkompetencer
 • Selvstændig, systematisk og struktureret
 • Positiv tilgang til alle opgaver

Der ligger en del sagsbehandling i jobbet, så du skal selvstændigt kunne forholde dig til lovgivning og træffe beslutninger.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte studiechef Rosa Lynge Lorentzen på +299 385810

Læs mere om os på www.uni.gl.

Om Ilisimatusarfik.

Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet, blev oprettet i 1987 og har pt. 11 forskellige uddannelser inkl. tilbud om enkelte deltidsuddannelser på henholdsvis diplom- og masterniveau.

Ilisimatusarfik er et arktisk universitet, der skaber viden og innovation i en region under hastig udvikling. 

Bestyrelsen er universitetets øverste ledelse. Den daglige ledelse varetages af rektor og

universitetsdirektør. De fire institutter ledes af en institutleder, som rådgives af et institutråd.

 • Ilisimatusarfik består af 4 institutter:   Institut for Kultur, Sprog og Historie
 • Institut for Læring med læreruddannelse, videreuddannelse af folkeskolelærere
 • Institut for sygepleje og Sundhedsvidenskab med sygeplejerskeuddannelsen
 • Institut for Samfund, Økonomi og Journalistik 

Om Fællesadministrationen:

Fællesadministrationen servicerer hele universitetet. Den ledes af universitetsdirektøren. Fællesadministrationen har afdelinger i Ilimmarfik og i Ilinniarfissuaq. Afdelingerne arbejder tæt sammen med de faglige enheder, men arbejder også sammen indbyrdes. Fællesadministrationens opgaver er: studieadministration, personaleadministration, betjening af bestyrelse og Akademisk Råd samt øvrige servicefunktioner for universitetets ansatte og studerende. Fællesadministrationen står også for bygningsmæssig drift af Ilimmarfik.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

AC-fuldmægtig / konsulent til Studieservice, Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

24 lis 2023

Osoba kontaktowa

Rosa Lynge Lorentzen

+299 38 58 10

Job category

Office and finance /
Public administration

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Jurist

Fælleskommunale samarbejde søger en Jurist til det Fælleskommunale Samarbejde på overenskomstvilkår. Hovedformålet med stillingen er at koordinere det...

Czytaj więcej

Jurist

Hovedformålet med stillingen er at koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde igennem indhentning af og kvalitets...

Czytaj więcej

AC-fuldmægtig til Plan og Myndighed

Vil du arbejde med en bred pallette af opgaver i en spændende forvaltning, der spænder bredere end de fleste? I denne nøglerolle er du med til at gøre...

Czytaj więcej

Afdelingsleder til Affaldscenteret i Nuuk

Sermersooq Kommuneqarfik is seeking a department manager for the Waste Center in Nuuk with a focus on waste management. The department manager will be...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...