2 Pædagoger til Integreret daginstitution Nuniaffik

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Integreret daginstitution Nuniaffik søger 2 pædagoger til at arbejde med børn i alderen 0-6 år. Du vil referere til Daginstitutionslederen og være ansvarlig for stueledelse og pædagogiske tiltag. Vi søger en fleksibel og ansvarsbevidst person med kendskab til pædagogik og gældende lovgivning. Ansøgningsfrist er den 30. november 2023.

Integreret daginstitution Nuniaffik er placeret på Adammip Aqq. 4A i den sydlige del af byen.

Der er plads til 62 børn mellem 0-6 år, som er fordelt i to afdelinger i 4 stuer. Personalenormeringen er på i alt 14,5, 12 ansatte i stuerne, rengøringsassistent, leder og en deltids køkkenmedarbejder.

Du vil referere til Daginstitutionslederen.

Kvalifikationer:

Du skal være medansvarlig til at følge Inatsisartutlov nr. 16 af 3. december 2012 om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen, endvidere arbejde ud fra Qeqqata Kommunia politiske visioner, personalepolitikken, børn- og ungepolitik- og pædagogiske målsætninger, som redegøres under Qeqqata Kommunias hjemmeside.

Vi har behov for:

·Kan arbejde stabilt

·Har vilje til vidensdeling

·Kan tage medansvar

·Imødekommende over for kollegaer og forældre

·Anerkendende for børnenes udviklingsstatus

Vi forventer:

At du har kendskab til pædagogik og gældende lovgivning og de 7 lærerige principper.

At du er fleksibel, menneskeligt og kan rumme forskellige holdninger, er betryggende og medansvarligt.

Arbejdspladsværdier:

·Ligestillet arbejdsmetoder

·Udnyttelse af kompetencer

·Videns deling

·Medansvarlighed

·Arbejde med udgangspunkt i børnenes status

·Tæt samarbejde med forældre

Arbejdspladsen:

Som pædagog har du primært ansvar for:

·Stueledelse

·Den ene skal arbejde i vuggestuen med børn fra 1½-3 år, og den anden skal arbejde i daginstitutionen med børn fra 4½-6 år.

·Når souschefen og afdelingslederen ikke er tilstedeværende, skal du varetage deres opgaver

·Bidrage til pædagogiske tiltag

Forudsætninger:

·Uddannet som pædagog

·Kendskab til den gode daginstitution

Vi kan tilbyde:

·Glade kollegaer, værdsætte ligestillet arbejdsgang, fleksibel over for ændringer. Vi er gode til at udnytte kompetencer.

·Adgang til gratis fitness

·20 minutters gåtur i grupper en gang om ugen.

Straffe- og Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet, samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende til Politiet.

Der kan anvises bolig til stillingen, for hvilken der betales efter gældende regler.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret til frirejser og bohaveflytning, er i henhold til de til enhver tid gældende overenskomster mellem Naalakkersuisut og Nunatsinni Perorsaasut Kattuffiat (NPK).

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Tiltrædelse 1. januar 2024 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved at kontakte lederen for daginstitutionen Nuniaffik Bodil Johansen, telefon (+299) 867111eller Daginstitutionschef Navarana Lennert, telefon (+299) 86 74 02

Ansøgning med kopi af relevante eksamenspapirer, CV, udtalelser og referencer medsendes

Ansøgningsfrist: 30. november 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Qeqqata Kommunia

Makkorsip Aqquserna 2

3911 Sisimiut , Grønland

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Pædagoger til Integreret daginstitution Naalu i Sisimiut

Du skal være medansvarlig til at følge Inatsisartutlov nr. 16 af 3. december 2012 om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen, samt arbejde ud fra Qeqqata Kommunia politiske visioner, børn- og ungepolitik- og pædagogiske målsætninger, som redegøres under Qeqqata Kommunia hjemmeside.

Company Logo
Socialhjælper

2 Socialhjælpere til Meeraateqarfik ”Naalu” i Sisimiut. Stillingen er en fuldtidsstilling med 40 timer om ugen. Der er plads til 56 børn, der er opdelt i 32 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn. Åbningstiden for børnehaven er mandag – fredag kl. 6:45 – 17:00. Arbejdsfordeling og ansvar af personalegruppen er i alt...

Company Logo
Pædagog til Forskole børnehave Angaju i Maniitsoq

Institutionen er normeret til 40 børn, fra 4 til 6 år fordelt på 3 stuer. De 7 Principper. Kvalifikationer: Der søges stabil person med anerkendende tilgang til arbejdsmetoder. Ansvarsbevidst. Statusopfølgning og kompetenceudvikling af børn. Konstruktivt forældresamarbejde, som således bidrager til pædagogisk opdragelse og opretholde lovkrav. Samarbejdsvillig. Lægges vægt på en...

Company Logo
Personale til Integreret daginstitution Uiaq i Sisimiut

Personale til Integreret daginstitution Uiaq i Sisimiut. Med plads til 64 børn fra 0 år. Vuggestue med plads til 24 børn fra ½-3 år. Børnehave 3-6 årige med plads til: 40, hvor de er aldersmæssigt fordelt mellem fire stuer.

Company Logo
Stabschef

Vi ønsker, at stabschefen sikrer den tværgående og sammenhængende indsats i en fleksibel og borgerserviceorienteret organisation og kan bl.a. arbejde med projektledelse.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

2 Pædagoger til Integreret daginstitution Nuniaffik

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

30. nov. 2023

Kontaktperson

Bodil Johansen

(+299) 867111

Kategori

Undervisning /
Pædagog

Ledige stillinger i samme kategori

Pædagog til Paarsisor i Ittoqqortoormiit

Integreret institution Paarsisor i Ittoqqortoormiit søger en pædagog eller lignende. Integreret Institution Paarsisor er normeret til 30 børn for 0-3...

Læs mere

Pædagog til Forskole børnehave Angaju i Maniitsoq

Institutionen er normeret til 40 børn, fra 4 til 6 år fordelt på 3 stuer. De 7 Principper. Kvalifikationer: Der søges stabil person med anerkendende t...

Læs mere

Underviser i dansk og engelsk til Sprogkurser

KTI søger 1 underviser i dansk og engelsk til Sprogkurser. Tiltrædelse: 15. januar 2024 eller efter aftale. Som underviser hos Sprogkurser har du den...

Læs mere

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...