Pedel

PedelNanortalik skole søger pedel:Nanortalik Skole søger en pedel til ansættelse fra 01. januar 2024 eller efter aftale.Er du håndværksmæssig erfaring, er stabil, kan selv holde øje med dine opgaver og er en glad person, er det måske dig vi har brug for. Pedellens opgaver er:Vedligeholdelse af skolens bygning både inden-og udendørs

Nanortalik skole søger pedel:

Nanortalik Skole søger en pedel til ansættelse fra 01. januar 2024 eller efter aftale.

Er du håndværksmæssig erfaring, er stabil, kan selv holde øje med dine opgaver og er en glad person, er det måske dig vi har brug for.

Pedellens opgaver er:

  • Vedligeholdelse af skolens bygning både inden-og udendørs, samt Elevhjemmet
  • Holde skolens område rent.
  • Budtjenester.
  • Forskellige opgaver – eksempel snerydning og grusning.

Krav:

  • Håndværksmæssig erfaring foretrækkes.
  • Kørekort.
  • Nem at arbejde sammen med.

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning vil ske efter gældende overenskomster mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat.

Der stilles ingen personalebolig til rådighed.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte fg. Ledende skoleinspektør Magdaline Geraae tlf. 614010 eller e-mail mage@kujalleq.gl .

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis mv i pdf-form. Skal være kommunen i hænde senest den 01. december 2023 via vores hjemmeside.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 1. december 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Mage@kujalleq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Socialhjælper

Børnehave ”Aqqalu” søger 2 Socialhjælpere til integreret institution. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansvar for børnenes udvikling og trivsel. Vi vægter samarbejde med forældre og kolleger samt brugen af naturen som pædagogisk redskab.

Company Logo
Samordner Narsaq Familierådslagning

Kommune Kujalleq søger 2 samordner til Narsaq. Metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling. Familierådslagning anses som værende en yderst brugbar arbejdsmetode, der kan anvendes i det...

Company Logo
Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling.

Company Logo
Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi forventer, at du er uddannet lærer og har god kontakt og samarbejde med både forældre og elever. Du skal være god til at styre undervisningen og samarbejdsvillig med...

Company Logo
Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 12. december...

Company Logo

Show more...

Job Title

Pedel

Job Type

Contract

Application Deadline

Dec 1, 2023

Contact Person

Magdaline Geraae
Mage@kujalleq.gl
614010

Job category

Engineering and technology /
Building and grounds technology

Available jobs in the same field

Bygningsingeniør

Bygningsingeniør til Teknik- og Miljøforvaltningen Grønlands sydligst beliggende kommune søger en motiveret bygningsingeniør til en ny oprettet stilli...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...