Pedel

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

PedelNanortalik skole søger pedel:Nanortalik Skole søger en pedel til ansættelse fra 01. januar 2024 eller efter aftale.Er du håndværksmæssig erfaring, er stabil, kan selv holde øje med dine opgaver og er en glad person, er det måske dig vi har brug for. Pedellens opgaver er:Vedligeholdelse af skolens bygning både inden-og udendørs

Nanortalik skole søger pedel:

Nanortalik Skole søger en pedel til ansættelse fra 01. januar 2024 eller efter aftale.

Er du håndværksmæssig erfaring, er stabil, kan selv holde øje med dine opgaver og er en glad person, er det måske dig vi har brug for.

Pedellens opgaver er:

  • Vedligeholdelse af skolens bygning både inden-og udendørs, samt Elevhjemmet
  • Holde skolens område rent.
  • Budtjenester.
  • Forskellige opgaver – eksempel snerydning og grusning.

Krav:

  • Håndværksmæssig erfaring foretrækkes.
  • Kørekort.
  • Nem at arbejde sammen med.

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning vil ske efter gældende overenskomster mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat.

Der stilles ingen personalebolig til rådighed.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte fg. Ledende skoleinspektør Magdaline Geraae tlf. 614010 eller e-mail mage@kujalleq.gl .

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis mv i pdf-form. Skal være kommunen i hænde senest den 01. december 2023 via vores hjemmeside.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 1. december 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Mage@kujalleq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil være kontaktperson og vejledning til unge i arbejdstræning, udarbejde og opfølge individuelle handlingsplaner for unge, samtaler og afklaring om uddannelse og opkvalificering. Derudover deltage ved andre opgaver som vejledning og service...

Company Logo
Socialrådgiver

Socialrådgiver til handicapområdet i Nanortalik. Socialforvaltning søger en dygtig og engageret Socialrådgiver til handicapafdeling med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ny handicaplov er trådt i kraft, er det Kommunens ønske at sætte større på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for erfaren Socialrådgiver,...

Company Logo
Pædagog i Tasersuup atuarfiaq

Pædagog søges til Heldagsskole i Tasersuup Atuarfia. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til Led. Skoleinspektøren. Vi søger en – gerne erfaren – Pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver.

Company Logo
Kontormedarbejder

Kontormedarbejder søges til Aappilattoq Kommune Kujalleq. Modtag og viderebring henvendelser fra bygdebeboere samt samle informationer for centraladministrationen. Krav om grønlandsk sprog. 20 timers arbejdstid om ugen. Prøvetid på 3 måneder.

Company Logo
Ergoterapeut

Ledig stilling som Ergoterapeut i Kommune Kujalleq. Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse 1. februar 2024, eller efter aftale, i Terapeuthuset i Kommune Kujalleq i Sydgrønland. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er...

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Pedel

Ansættelsesform

Kontrakt

Ansøgningsfrist

1. dec. 2023

Kontaktperson

Magdaline Geraae
Mage@kujalleq.gl
614010

Kategori

Ingeniørvidenskab og teknologi /
Bygning- og grundteknologi

Ledige stillinger i samme kategori

Bygningsingeniør

Bygningsingeniør til Teknik- og Miljøforvaltningen Grønlands sydligst beliggende kommune søger en motiveret bygningsingeniør til en ny oprettet stilli...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...