Lærer

Narsaq skole søger 2 dygtige lærere til Narsap Atuarfia i Sydgrønland. Skolen arbejder med udvikling af elevernes faglighed og søger lærere, der kan deltage i denne udvikling. Narsap Atuarfia er en flot nyrenoveret skole med fokus på elevernes trivsel og skole/hjem samarbejde. Der er ca. 175 elever og 27 lærere. Bolig kan tilbydes. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Lærere til Narsap Atuarfia:

Narsap Atuarfia i det vidunderlige Sydgrønland, omgivet af høje fjelde, blå fjorde og indlandsisen søger 2 dygtige lærere, med tiltrædelse 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Skolerne i Kommune Kujalleq arbejder med udvikling af elevernes faglighed gennem alsidig undervisning. Man er i fuld gang med at forbedre karaktererne. Det er nu flere år siden, man begyndte at benytte sig af Ipads, derfor følger vi med udviklingen på IT-området. Vi søger dygtige og velkvalificerede lærere, som er i stand til at deltage i udviklingen.

Hvis du higer efter at opnå resultater vedrørende børnenes fremtid og ønsker at deltage i udviklingen, så er det dig vi har brug for.

Narsap Atuarfia

Narsap Atuarfia er en flot nyrenoveret farverige skole, vi huser verdens største Andala-maleri. Vi har velfungerende IT udstyr til at understøtte en god og lærerig undervisning. Skolen prioriterer elevernes trivsel, derfor får eleverne bl.a. mad på skolen hverdag. Skole/hjem samarbejdet er vigtigt for os. Vi arbejder godt sammen med forældrene om at styrke børnenes hverdag og gøre dem til gode samfuindsborgere.

Der er ca. 175 elever, men kan svinge til ca. 200 elever, da byen har en erhvervsskole, så vi er meget vant til at få gæsteelever. Der er 27 lærere og undervisere til sammen. 

Send en ansøgning til en skole i udvikling, vi modtager din ansøgning med åbne arme!

Narsaq er en rolig by. Det er en by med mange muligheder for at vandre og sejle, Hvis du vil opleve Sydgrønland, så kom til byen med de smukke omgivelser.  

Vi forventer, at: 

  • Du kender og lever op til IMAK´s professions ideal.
  • Du er uddannet lærer.
  • Du ser det vigtige i god kontakt og samarbejde med både elever og forældre.
  • Du er god til at lede undervisningen, og er samarbejdsvillig med kommende kollegaer.

Bolig:

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m. v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere blive tilbudt et midlertidig bolig.

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Naalakkersuisut og Lærernes Fagforening i Grønland, IMAK, Folkeskolelærerne i Grønland af 25. maj 2021 og hovedaftalen mellem Naalakkersuisut og IMAK af 28.10.1998

Andre informationer:

Hvis du ønsker yderligere informationer vedrørende stillingerne, og ønsker ansøgningsskema, henvend dig til ledende skoleinspektør Jens Scharnberg telefon nr. +299 38 16 02, jebs@kujalleq.gl

Ansøgningsskema

Hvis du er interesseret i, at blive ansat hos os, kan du indhente ansøgningsskemaet ved henvende dig til Ledende skoleinspektør.Ved ansøgning er det obligatorisk at udfylde arbejdsskemaet.

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades som PDF-fil, og skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 11. december 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 11. december 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Jebs@kujalleq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Socialhjælper

Børnehave ”Aqqalu” søger 2 Socialhjælpere til integreret institution. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansvar for børnenes udvikling og trivsel. Vi vægter samarbejde med forældre og kolleger samt brugen af naturen som pædagogisk redskab.

Company Logo
Samordner Narsaq Familierådslagning

Kommune Kujalleq søger 2 samordner til Narsaq. Metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling. Familierådslagning anses som værende en yderst brugbar arbejdsmetode, der kan anvendes i det...

Company Logo
Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling.

Company Logo
Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi forventer, at du er uddannet lærer og har god kontakt og samarbejde med både forældre og elever. Du skal være god til at styre undervisningen og samarbejdsvillig med...

Company Logo
Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 12. december...

Company Logo

Show more...

Job Title

Lærer

Job Type

Full Time

Application Deadline

Dec 11, 2023

Contact Person

Jens Scharnberg
Jebs@kujalleq.gl
+299 38 16 02

Job category

Teaching /
Teacher

Available jobs in the same field

Musiklærer

Musiklærer til Musikskolen Serravik i Sisimiut. Serravik hører under Qeqqata kommunia og tilbyder musikundervisning for børn og unge. Serravik skal de...

Read More

2 lærere til Atuarfik Tuiisaq Paamiut

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 dygtige og engagerede lærere til Atuarfik Tuiisaq Paamiut, med placering i mellem- og ældste trinnet.

Read More

Lærer til Ukaliusaq

Ukaliusaq - Kommuneqarfik Sermersooq-Nuuk har brug for 1 lærer, som skal undervise i dansk, engelsk og samfundsfag i trin 3. Der er tale om en lærer t...

Read More

2 lærerTasersuup Atuarfia

Vi søger dygtige 2 lærere til Tasersuup Atuarfia - Qaqortoq med tiltrædelse pr. 01. februar 2023 eller efter nærmere aftale. Tasersuup Atuarfia har 43...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...