Lærer

Narsaq skole søger 2 dygtige lærere til Narsap Atuarfia i Sydgrønland. Skolen arbejder med udvikling af elevernes faglighed og søger lærere, der kan deltage i denne udvikling. Narsap Atuarfia er en flot nyrenoveret skole med fokus på elevernes trivsel og skole/hjem samarbejde. Der er ca. 175 elever og 27 lærere. Bolig kan tilbydes. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Lærere til Narsap Atuarfia:

Narsap Atuarfia i det vidunderlige Sydgrønland, omgivet af høje fjelde, blå fjorde og indlandsisen søger 2 dygtige lærere, med tiltrædelse 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Skolerne i Kommune Kujalleq arbejder med udvikling af elevernes faglighed gennem alsidig undervisning. Man er i fuld gang med at forbedre karaktererne. Det er nu flere år siden, man begyndte at benytte sig af Ipads, derfor følger vi med udviklingen på IT-området. Vi søger dygtige og velkvalificerede lærere, som er i stand til at deltage i udviklingen.

Hvis du higer efter at opnå resultater vedrørende børnenes fremtid og ønsker at deltage i udviklingen, så er det dig vi har brug for.

Narsap Atuarfia

Narsap Atuarfia er en flot nyrenoveret farverige skole, vi huser verdens største Andala-maleri. Vi har velfungerende IT udstyr til at understøtte en god og lærerig undervisning. Skolen prioriterer elevernes trivsel, derfor får eleverne bl.a. mad på skolen hverdag. Skole/hjem samarbejdet er vigtigt for os. Vi arbejder godt sammen med forældrene om at styrke børnenes hverdag og gøre dem til gode samfuindsborgere.

Der er ca. 175 elever, men kan svinge til ca. 200 elever, da byen har en erhvervsskole, så vi er meget vant til at få gæsteelever. Der er 27 lærere og undervisere til sammen. 

Send en ansøgning til en skole i udvikling, vi modtager din ansøgning med åbne arme!

Narsaq er en rolig by. Det er en by med mange muligheder for at vandre og sejle, Hvis du vil opleve Sydgrønland, så kom til byen med de smukke omgivelser.  

Vi forventer, at: 

  • Du kender og lever op til IMAK´s professions ideal.
  • Du er uddannet lærer.
  • Du ser det vigtige i god kontakt og samarbejde med både elever og forældre.
  • Du er god til at lede undervisningen, og er samarbejdsvillig med kommende kollegaer.

Bolig:

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m. v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere blive tilbudt et midlertidig bolig.

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten mellem Naalakkersuisut og Lærernes Fagforening i Grønland, IMAK, Folkeskolelærerne i Grønland af 25. maj 2021 og hovedaftalen mellem Naalakkersuisut og IMAK af 28.10.1998

Andre informationer:

Hvis du ønsker yderligere informationer vedrørende stillingerne, og ønsker ansøgningsskema, henvend dig til ledende skoleinspektør Jens Scharnberg telefon nr. +299 38 16 02, jebs@kujalleq.gl

Ansøgningsskema

Hvis du er interesseret i, at blive ansat hos os, kan du indhente ansøgningsskemaet ved henvende dig til Ledende skoleinspektør.Ved ansøgning er det obligatorisk at udfylde arbejdsskemaet.

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades som PDF-fil, og skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 11. december 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 11. december 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Jebs@kujalleq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil være kontaktperson og vejledning til unge i arbejdstræning, udarbejde og opfølge individuelle handlingsplaner for unge, samtaler og afklaring om uddannelse og opkvalificering. Derudover deltage ved andre opgaver som vejledning og service...

Company Logo
Socialrådgiver

Socialrådgiver til handicapområdet i Nanortalik. Socialforvaltning søger en dygtig og engageret Socialrådgiver til handicapafdeling med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ny handicaplov er trådt i kraft, er det Kommunens ønske at sætte større på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for erfaren Socialrådgiver,...

Company Logo
Pædagog i Tasersuup atuarfiaq

Pædagog søges til Heldagsskole i Tasersuup Atuarfia. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til Led. Skoleinspektøren. Vi søger en – gerne erfaren – Pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver.

Company Logo
Kontormedarbejder

Kontormedarbejder søges til Aappilattoq Kommune Kujalleq. Modtag og viderebring henvendelser fra bygdebeboere samt samle informationer for centraladministrationen. Krav om grønlandsk sprog. 20 timers arbejdstid om ugen. Prøvetid på 3 måneder.

Company Logo
Ergoterapeut

Ledig stilling som Ergoterapeut i Kommune Kujalleq. Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse 1. februar 2024, eller efter aftale, i Terapeuthuset i Kommune Kujalleq i Sydgrønland. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er...

Company Logo

Show more...

Job Title

Lærer

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

11. dec 2023

Contact Person

Jens Scharnberg
Jebs@kujalleq.gl
+299 38 16 02

Job category

Ilinniartitsineq /
Teacher

Available jobs in the same field

Lærer til Atuarfik Samuel Kleinschmidt

Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 479 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 6 specialklasser. Vi er en skole i udvikling og i de komme...

Misissoruk

Lærer til Ukaliusaq

Ukaliusaq - Kommuneqarfik Sermersooq-Nuuk har brug for 1 lærer, som skal undervise i dansk, engelsk og samfundsfag i trin 3. Der er tale om en lærer t...

Misissoruk

Lærer til Kulusumi Alivarpi

Til vores bygdeskole i Kulusuk, Kulusumi Alivarpi, søger vi en dygtig og engageret lærer med tiltrædelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale. Kulusu...

Misissoruk

2 lærerTasersuup Atuarfia

Vi søger dygtige 2 lærere til Tasersuup Atuarfia - Qaqortoq med tiltrædelse pr. 01. februar 2023 eller efter nærmere aftale. Tasersuup Atuarfia har 43...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...