Stedfortræder til hjemmehjælpskoordinator

Stilling som stedfortræder for hjemmehjælpekoordinator leder i Narsaq søges besættes pr. 01 januar 2024 eller efter nærmere aftale. Stedfortræderen udfører til dagligt funktioner som hjemmehjælper eller støtteperson og kun arbejder i kontoret når koordinatoren ikke er på arbejde.

Stedfortræder for hjemmehjælpskoordinator – Narsaq

GENOPSLAG:

Stilling som stedfortræder for hjemmehjælpekoordinator leder i Narsaq søges besættes pr. 01 januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Stillingen hører under hjemmehjælpsordningen, hvor der er mulighed for at få en medindflydelse i sagsbehandlingen, hvor der tillige er mulighed for deltagelse i tilrettelæggelsen af arbejdsgangen i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren. Dette sker efter en fast ordning i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.

Stedfortræderen udfører til dagligt funktioner som hjemmehjælper eller støtteperson og kun arbejder i kontoret når koordinatoren ikke er på arbejde.

Hvad kan du forvente som stedfortræder for koordinatoren

 • Blandt andet at etablere hjemmehjælp i samarbejde med koordinatoren, at deltage i at sikre kvaliteten af hjælpeforanstaltninger på basis af godkendte anvisninger.
 • At deltage i høringer hos hjemmehjælpskoordinatoren, at udføre opgaver vedr. ansøgning om hjemmehjælp på forsvarlig vis, og dette sker i tæt samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.
 • At sikre opsporing af sagsopgaver på egen hånd og at have et godt kendskab til samarbejde med andre sagsområder vedr. borgere, der har brug for hjemmehjælp.

Hvad vi forventer af dig:

 • At du som minimum har taget socialpædagog-/sundhedsuddannelsen.
 • God til kommunikation og resultatorienteret.
 • At du behersker det grønlandske og det danske sprog både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder dig:

 • Vi tilbyder, at hjemmehjælpskoordinatoren kontinuerligt oplærer dig ved din side, og at du yder en fortsat udvikling inden for kontinuerlig forbedring inden for hjemmehjælps- og støttepersonsområdet.
 • Skiftende arbejdsopgaver, der til tider er arbejdskrævende, som giver mulighed for at gøre dig gældende i samarbejde med andre hjemmehjælpere i Qaqortoq og Nanortalik.
 • Mulighed for uddannelse og kurser.
 • En spændende arbejdsplads, der er udfordrende og mulighed for selvstændige aktiviteter.
 • Kan bruge computer på brugerniveau.

Der stilles ikke en bolig til rådighed.

Ansættelse og løn sker efter overenskomster baseret på uddannelse.  

For yderligere informationer kontaktes hjemmehjælpskoordinatoren Rita Stephensen rits@kujalleq.glpå telefon 381528.

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 01. december 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 1. december 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Rits@kujalleq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Socialhjælper

Børnehave ”Aqqalu” søger 2 Socialhjælpere til integreret institution. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansvar for børnenes udvikling og trivsel. Vi vægter samarbejde med forældre og kolleger samt brugen af naturen som pædagogisk redskab.

Company Logo
Samordner Narsaq Familierådslagning

Kommune Kujalleq søger 2 samordner til Narsaq. Metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling. Familierådslagning anses som værende en yderst brugbar arbejdsmetode, der kan anvendes i det...

Company Logo
Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling.

Company Logo
Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi forventer, at du er uddannet lærer og har god kontakt og samarbejde med både forældre og elever. Du skal være god til at styre undervisningen og samarbejdsvillig med...

Company Logo
Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 12. december...

Company Logo

Show more...

Job Title

Stedfortræder til hjemmehjælpskoordinator

Job Type

Full Time

Application Deadline

Dec 1, 2023

Contact Person

Rita Stephensen
Rits@kujalleq.gl
381528

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Read More

Socialhjælper

IkinnguteeqqatDaginstitutionen Meeqqerivik Ikinnguteeqqat i Uummannaq Avannaata Kommunia søger socialhjælper til ansættelse snarest muligt eller efter...

Read More

Sundhedsassistent til sengeafdeling

Vi søger en sundhedsassistent til sengeafdelingen på Maniitsoq Sundhedscenter. Stillingen er på 40 timer i skiftende vagter og omfatter grundlæggende...

Read More

Socialhjælper

Vuggestuen ved Daginstitutionen 'Angaju' søger 2 socialhjælpere til ansættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. 'Angaju' er en kombiner...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...