Stedfortræder til hjemmehjælpskoordinator

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Stilling som stedfortræder for hjemmehjælpekoordinator leder i Narsaq søges besættes pr. 01 januar 2024 eller efter nærmere aftale. Stedfortræderen udfører til dagligt funktioner som hjemmehjælper eller støtteperson og kun arbejder i kontoret når koordinatoren ikke er på arbejde.

Stedfortræder for hjemmehjælpskoordinator – Narsaq

GENOPSLAG:

Stilling som stedfortræder for hjemmehjælpekoordinator leder i Narsaq søges besættes pr. 01 januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Stillingen hører under hjemmehjælpsordningen, hvor der er mulighed for at få en medindflydelse i sagsbehandlingen, hvor der tillige er mulighed for deltagelse i tilrettelæggelsen af arbejdsgangen i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren. Dette sker efter en fast ordning i samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.

Stedfortræderen udfører til dagligt funktioner som hjemmehjælper eller støtteperson og kun arbejder i kontoret når koordinatoren ikke er på arbejde.

Hvad kan du forvente som stedfortræder for koordinatoren

 • Blandt andet at etablere hjemmehjælp i samarbejde med koordinatoren, at deltage i at sikre kvaliteten af hjælpeforanstaltninger på basis af godkendte anvisninger.
 • At deltage i høringer hos hjemmehjælpskoordinatoren, at udføre opgaver vedr. ansøgning om hjemmehjælp på forsvarlig vis, og dette sker i tæt samarbejde med hjemmehjælpskoordinatoren.
 • At sikre opsporing af sagsopgaver på egen hånd og at have et godt kendskab til samarbejde med andre sagsområder vedr. borgere, der har brug for hjemmehjælp.

Hvad vi forventer af dig:

 • At du som minimum har taget socialpædagog-/sundhedsuddannelsen.
 • God til kommunikation og resultatorienteret.
 • At du behersker det grønlandske og det danske sprog både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder dig:

 • Vi tilbyder, at hjemmehjælpskoordinatoren kontinuerligt oplærer dig ved din side, og at du yder en fortsat udvikling inden for kontinuerlig forbedring inden for hjemmehjælps- og støttepersonsområdet.
 • Skiftende arbejdsopgaver, der til tider er arbejdskrævende, som giver mulighed for at gøre dig gældende i samarbejde med andre hjemmehjælpere i Qaqortoq og Nanortalik.
 • Mulighed for uddannelse og kurser.
 • En spændende arbejdsplads, der er udfordrende og mulighed for selvstændige aktiviteter.
 • Kan bruge computer på brugerniveau.

Der stilles ikke en bolig til rådighed.

Ansættelse og løn sker efter overenskomster baseret på uddannelse.  

For yderligere informationer kontaktes hjemmehjælpskoordinatoren Rita Stephensen rits@kujalleq.glpå telefon 381528.

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 01. december 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 1. december 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Rits@kujalleq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil være kontaktperson og vejledning til unge i arbejdstræning, udarbejde og opfølge individuelle handlingsplaner for unge, samtaler og afklaring om uddannelse og opkvalificering. Derudover deltage ved andre opgaver som vejledning og service...

Company Logo
Socialrådgiver

Socialrådgiver til handicapområdet i Nanortalik. Socialforvaltning søger en dygtig og engageret Socialrådgiver til handicapafdeling med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ny handicaplov er trådt i kraft, er det Kommunens ønske at sætte større på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for erfaren Socialrådgiver,...

Company Logo
Pædagog i Tasersuup atuarfiaq

Pædagog søges til Heldagsskole i Tasersuup Atuarfia. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til Led. Skoleinspektøren. Vi søger en – gerne erfaren – Pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver.

Company Logo
Kontormedarbejder

Kontormedarbejder søges til Aappilattoq Kommune Kujalleq. Modtag og viderebring henvendelser fra bygdebeboere samt samle informationer for centraladministrationen. Krav om grønlandsk sprog. 20 timers arbejdstid om ugen. Prøvetid på 3 måneder.

Company Logo
Ergoterapeut

Ledig stilling som Ergoterapeut i Kommune Kujalleq. Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse 1. februar 2024, eller efter aftale, i Terapeuthuset i Kommune Kujalleq i Sydgrønland. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er...

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Stedfortræder til hjemmehjælpskoordinator

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

1. dec. 2023

Kontaktperson

Rita Stephensen
Rits@kujalleq.gl
381528

Kategori

Social og sundhed /
Pleje og omsorg

Ledige stillinger i samme kategori

Sundhedsassistent

Ledig stilling som sundhedsassistent i Narsaq. Vi kommer til at mangle to sundhedsassistenter til en fast stilling eller i et minimum 3 måneders vikar...

Læs mere

Socialhjælper / assistent

Qasigiannguit- Alderdomshjemmet søger en Socialhjælper / assistent til demensafsnit Kommune Qeqertalik - Qasigiannguit søger socialhjælper til alderdo...

Læs mere

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent søges til en faststilling eller til 3 mdr. vikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og...

Læs mere

Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbe...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...