Fysioterapeut

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Stilling som fysioterapeut er ledig til besættelse pr. 1. januar 24, på Ilulissat Regionssygehus. Vi søger én ny kollega på Ilulissat Regionssygehuset. Stillingen er en fastansættelse på 40 t/ugentligt. Da vi varetager både fysio- og ergoterapeutiske opgaver, skal du være parat til at dække begge områder.

Vi søger én ny kollega på Ilulissat Regionssygehuset. Stillingen er en fastansættelse på 40 t/ugentligt.

Da vi varetager både fysio- og ergoterapeutiske opgaver, skal du være parat til at dække begge områder.

Regionssygehuset i Ilulissat ligger i Region Avannaa, som også er verdens største kommune med 12.000 indbyggere. Du bliver en del af et samlet sundhedsvæsen, som vil skabe gode patientforløb. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med læger og inddrager Kommunea Avannaata. De fire terapeuter udgør et solidt team, der sikrer et tilbud til alle borgere.

Arbejdsopgaverne i fysioterapien er varierede og udføres selvstændigt i et fagligt miljø. Derfor ønsker vi en terapeut, som kan arbejde selvstændigt, som ikke er bange for udfordringer og kan bidrage til fortsat udvikling. Der foretrækkes fysioterapeuter med erfaring og kvalifikationer indenfor behandling af muskuloskeletale problemstillinger samt erfaring og kompetence med behandling af indlagte kirurgiske, neurologiske og medicinske patienter. Samtidig skal du være god til at hjælpe med at sætte rammerne for hvilke og hvordan opgaver skal løftes. Dertil er det også en fordel at du har interesse indenfor både fysioterapi og ergoterapi.

Du bliver en del af et team med tre fysioterapeuter. Du skal indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med tolke, læger, sygeplejersker, samt personalet på landshospitalet i Nuuk.

  • Godt og tæt samarbejde med tre andre fysioterapeuter.
  • Samarbejde med øvrige kollegaer på sygehuset og kommunen.
  • Mulighed for faglig sparring.
  • Har interesse for undersøgelse og behandling indenfor både det kirurgiske, medicinske og ambulante område.
  • Vedligeholdende træning.
  • Kan se dig selv arbejde i en omskiftelig hverdag.
  • Har gode kommunikative egenskaber.
  • IT på brugerniveau – Vi arbejder i EPJ system.
  • Grønlandske sprogfærdigheder er en fordel men intet krav.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. januar 2024

Ansøgningsfrist: 24. november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 24. november 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Kbst@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Fysioterapeut

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

24 lis 2023

Osoba kontaktowa

Kasper Stougaard
Kbst@peqqik.gl
+299 947142 / +299 947134

Job category

Social and health /
Therapy and rehabilitation

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Ergoterapeut til terapeutteamet

Ergoterapeut til terapeutteamet med virke inden for børneområdet pr. 01 feb. 2023. eller snarest derefter. Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og...

Czytaj więcej

Fysioterapeut

Fysioterapeut søges til Terapeutteamet i Nuuk med primære opgaver indenfor rehabilitering. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer med fælleskon...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...