Sundhedsassistent

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Sundhedsassistent til Upernavik Sundhedscenter. Vi tilbyder en alsidig stilling hvor du vil varetage mange spændende opgaver og udfordringer indenfor sygeplejefaget. Her er din selvstændighed og erfaring afgørende. Særligt i denne stilling søges der efter én hvor fokus er forebyggelse og arbejde med livsstilspatienter.

Vi tilbyder en alsidig stilling hvor du vil varetage mange spændende opgaver og udfordringer indenfor sygeplejefaget. Her er din selvstændighed og erfaring afgørende.

Særligt i denne stilling søges der efter én hvor fokus er forebyggelse og arbejde med livsstilspatienter.

Der foretages ingen elektiv kirurgi på stedet, men mindre indgreb i lokalbedøvelse foretages. Forebyggende arbejde varetages på baggrund af de ressourcer der findes på sundhedscentret.

Sengeafdelingen har plads til 12 indlagt og et større patienthotel, da der er tilknytte 9 bygder til Upernavik Sundhedscenter.

Patienter som er indlagte, er i alle aldre, det kan både være medicinsk, kirurgiske og psykiatriske patienter.

Denne stilling har special område inden for livsstil, hvilket er i samarbejde med Steno Diabetes center i Nuuk, der vil være undervisning og oplæring til området.

  • Er positiv og har fokus på god kvalitet i plejen med udgangspunkt i den enkelte patient
  • Har et godt overblik
  • Er fagligt engageret og bidrager til udvikling
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Er fleksibel og indstillet på at gøre en ekstra indsats, når det kræves
  • Lægger vægt på godt tværfagligt samarbejde
  • Kan lide en arbejdsdag med vekslende arbejdsopgaver
  • Ønsker at udvikle sig fagligt
  • Hjemmesygepleje

Gerne bred faglig erfaring

Der er 3 sygeplejersker, 6 sundhedsassistenter, 6 afdelingsmedhjælper, 1 bioanalytiker, 1 portør og 2 læger. Derudover tolke, rengøring, køkkenpersonale og driftspersonale.

Sundhedscenteret varetager på primærområdet somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg og veneria klinik.

Om vinteren kan du bl.a. kører på hundeslæde på isen, opleve nordlyset samt dage hvor solen ikke kommer over horisonten.

I sommer månederne er fiskeri, hvalsafari og sejlture populært. Fra maj til august kan du også opleve midnatssolen.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer. . Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Startdato: 1. januar 2024

Ansøgningsfrist: 24.november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 24. november 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Ella@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Sundhedsassistent

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

24 lis 2023

Osoba kontaktowa

Ella Skifte
Ella@peqqik.gl
(+299) 94 71 22

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sundhedshjælpere til Utoqqaat Illuat med skiftende vagter

Utoqqaat Illuat i Nuuk søger sundhedshjælpere til skiftende vagter. Arbejdsopgaver inkluderer grundlæggende sygepleje, omsorg og behandling af fysisk,...

Czytaj więcej

Sundhedsassistenter

Søger du faglige udfordringer og tid til dine patienter – så kom til Aasiaat Sygehus. Vi søger faste assistentkollegaer fra 1.marts 2024 eller efter a...

Czytaj więcej

Vikarsundhedsassistent

Vikarsundhedsassistent søges til sommerferievikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsm...

Czytaj więcej

Afdelingsleder

Qasigiannguit - Alderdomshjemmet søger afdelingsleder til afdelingen for mere aktive beboere

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...