Sundhedsassistent

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Sundhedsassistent til Upernavik Sundhedscenter. Vi tilbyder en alsidig stilling hvor du vil varetage mange spændende opgaver og udfordringer indenfor sygeplejefaget. Her er din selvstændighed og erfaring afgørende. Særligt i denne stilling søges der efter én hvor fokus er forebyggelse og arbejde med livsstilspatienter.

Vi tilbyder en alsidig stilling hvor du vil varetage mange spændende opgaver og udfordringer indenfor sygeplejefaget. Her er din selvstændighed og erfaring afgørende.

Særligt i denne stilling søges der efter én hvor fokus er forebyggelse og arbejde med livsstilspatienter.

Der foretages ingen elektiv kirurgi på stedet, men mindre indgreb i lokalbedøvelse foretages. Forebyggende arbejde varetages på baggrund af de ressourcer der findes på sundhedscentret.

Sengeafdelingen har plads til 12 indlagt og et større patienthotel, da der er tilknytte 9 bygder til Upernavik Sundhedscenter.

Patienter som er indlagte, er i alle aldre, det kan både være medicinsk, kirurgiske og psykiatriske patienter.

Denne stilling har special område inden for livsstil, hvilket er i samarbejde med Steno Diabetes center i Nuuk, der vil være undervisning og oplæring til området.

  • Er positiv og har fokus på god kvalitet i plejen med udgangspunkt i den enkelte patient
  • Har et godt overblik
  • Er fagligt engageret og bidrager til udvikling
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Er fleksibel og indstillet på at gøre en ekstra indsats, når det kræves
  • Lægger vægt på godt tværfagligt samarbejde
  • Kan lide en arbejdsdag med vekslende arbejdsopgaver
  • Ønsker at udvikle sig fagligt
  • Hjemmesygepleje

Gerne bred faglig erfaring

Der er 3 sygeplejersker, 6 sundhedsassistenter, 6 afdelingsmedhjælper, 1 bioanalytiker, 1 portør og 2 læger. Derudover tolke, rengøring, køkkenpersonale og driftspersonale.

Sundhedscenteret varetager på primærområdet somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg og veneria klinik.

Om vinteren kan du bl.a. kører på hundeslæde på isen, opleve nordlyset samt dage hvor solen ikke kommer over horisonten.

I sommer månederne er fiskeri, hvalsafari og sejlture populært. Fra maj til august kan du også opleve midnatssolen.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer. . Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Startdato: 1. januar 2024

Ansøgningsfrist: 24.november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 24. november 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Ella@peqqik.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Klinikassistenter til Nuuk tandpleje

Vi søger klinikassistenter til Nuuk tandpleje. Vi tilbyder spændende udfordringer og et bredt arbejdsområde. Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en stolt organisation med fokus på kvalitet og bredde. Læs mere på www.gjob.gl

Company Logo
Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Sundhedsassistent

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

24. nov. 2023

Kontaktperson

Ella Skifte
Ella@peqqik.gl
(+299) 94 71 22

Kategori

Social og sundhed /
Pleje og omsorg

Ledige stillinger i samme kategori

Sundhedsassistenter

Søger du faglige udfordringer og tid til dine patienter – så kom til Aasiaat Sygehus. Vi søger faste assistentkollegaer fra 1.marts 2024 eller efter a...

Læs mere

Vikarsundhedsassistent

Vikarsundhedsassistent søges til sommerferievikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsm...

Læs mere

Tolk og Administrativ medarbejder for sundhedsplejen i Regionssygehuset i Qaqortoq

Tolk og koordinator ved Qaqortoq regionssygehus i region kujataa søges fra den 15 december eller efter aftale. Regionssygehuset i Qaqortoq søger en to...

Læs mere

Afdelingsleder

Qasigiannguit - Alderdomshjemmet søger afdelingsleder til afdelingen for mere aktive beboere

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...