Alsidig biolog søges til udvikling af miljøafdelingen på Grønlands Naturinstitut

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Grønlands Naturinstitut søger en medarbejder til Afdeling for Miljø og Råstoffer med opgaver relateret til miljøeffekter af råstofaktiviteter og monitering af effekter af klimaforandringer.

Alsidig biolog søges til udvikling af miljøafdelingen på Grønlands Naturinstitut Grønlands Naturinstitut, der rådgiver Grønlands Selvstyre, Kommuner og andre instanser i spørgsmål relateret til de levende ressourcer, søger en medarbejder til Afdeling for Miljø og Råstoffer med tiltrædelse 1. januar eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år med mulighed for forlængelse.

Afdeling for Miljø og Råstoffer består i øjeblikket af syv videnskabelige medarbejdere og en afdelingschef. Arbejdsopgaverne omfatter rådgivning, forskning og monitering af miljøet. Læs mere om afdelingen og Grønlands Naturinstitut her: www.natur.gl.

Arbejdsopgaver

Som medarbejder i Afdeling for Miljø og Råstoffer vil du sidde med opgaver, der vedrører miljøeffekter af råstofaktiviteter og monitering af effekter af klimaforandringer.

  • Det forventes, at du deltager i: Screening og evaluering af de miljømæssige aspekter i ansøgninger fra råstofindustrien.
  • Rådgivning af Grønlands Selvstyre om miljømæssige forhold relateret til andre aktiviteter.
  • Samarbejde med vores samarbejdspartnere inden for miljørådgivning.
  • Feltarbejde i forbindelse med afdelingens opgaver.
  • Projekter, der relaterer til afdelingens arbejde.

Afdelingens medarbejdere indgår i flere forskellige internationale arbejdsgrupper, og du kommer til at samarbejde med forskere fra Grønland, Danmark og andre lande.

Kvalifikationskrav

Vi søger en medarbejder med en videregående, akademisk uddannelse med naturvidenskabelig baggrund, biolog, miljøingeniør el.lign. og gerne med erfaring relateret til miljørådgivning. Ansøger skal have kendskab til et eller flere af afdelingens arbejdsområder.

Kendskab til det grønlandske sprog og samfund er en fordel, men ikke en forudsætning.

Tjenestestedet er Nuuk. Der må påregnes nogen rejseaktivitet i forbindelse med feltarbejde og møder.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises anden midlertidig indkvartering efter de til enhver tid gældende regler, hvortil kan opkræves den indkvarterede et driftsbidrag af de med indkvarteringen forbundne udgifter samt opkræves møbleringsbidrag efter gældende regler. Indkvarteringen fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør. Såfremt medarbejderen misligholder lejemålet og dette fører til udsættelse af boligen, vil der ikke blive stillet anden midlertidig indkvartering til rådighed.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej firmie.

Tytuł stanowiska

Alsidig biolog søges til udvikling af miljøafdelingen på Grønlands Naturinstitut

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

2 gru 2023

Osoba kontaktowa

Karl Brix Zinglersen

+299

Job category

Teaching /
Research

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej dziedzinie.

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...