Jurist

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Er du jurist og brænder du for at gøre en forskel? Så har vi et job til dig i Departementet for Børn og Unge. Hvis du gerne vil arbejde tæt på den politiske beslutningsproces og være med til at forme lovgivningen på børne- og handicapområdet, så har vi en spændende stilling i Departementet for Børn og Unge.

Er du jurist og brænder du for at gøre en forskel? Så har vi et job til dig i Departementet for Børn og Unge Hvis du gerne vil arbejde tæt på den politiske beslutningsproces og være med til at forme lovgivningen på børne- og handicapområdet, så har vi en spændende stilling i Departementet for Børn og Unge.

I departementet arbejder vi med at realisere de politiske mål på ressortområdet. Det omfatter bl.a. sociallovgivning, internationale konventioner, strategier og projekter. Afdelingens arbejdsopgaver omfatter bl.a. lovgivning for at styrke forholdene for udsatte børn og unge, personer med handicap og førskoleområdet.

Afdelingen for Politik og Jura forbereder og udarbejder forslag til Inatsisartutlove og bekendtgørelser på ressortområdet samt forbereder forslag til Selvstyrets tilslutning til konventioner på ressortområdet.

Herudover består en del af opgaverne i at servicere det politiske niveau og i at besvare henvendelser fra såvel politikere som borgere, kommuner og andre myndigheder. Det gælder spørgsmål af lovfortolkende karakter og juridiske spørgsmål generelt.

Afdelingen for Politik og Jura består af 3-4 fuldmægtige/specialkonsulenter og en afdelingschef. Du kommer derfor til at indgå i et lille, men tæt team, hvor du vil få dine egne opgaver og stor indflydelse fra start.

Opgaverne er alsidige og stiller krav om at kunne indgå i samarbejder på tværs af afdelinger, faggrænser og kulturer samt at kunne tage et selvstændigt ansvar for egne sagsområder.

 • Vi kan tilbyde dig: En mulighed for at blive dygtig til at anvende juraen både alment og specifikt på det sociale område
 • En hverdag helt tæt på den politiske proces
 • Spændende udfordringer, der aldrig bliver ensformige
 • Ansvar og indflydelse fra første dag
 • Et stærkt CV
 • En arbejdsplads med gode kolleger og fokus på trivsel og en uformel omgangstone
 • Dine opgaver Lovforberedende arbejde, herunder udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser
 • Bidrag til sikring af kvalitet i udarbejdelse af beslutningsgrundlag for den politiske ledelse og implementering af politiske beslutninger
 • Juridisk rådgivning
 • Udarbejdelse af notater vedrørende juridiske problemstillinger
 • Samarbejde med departementets øvrige afdelinger om politisk-faglige opgaver, f.eks. strategier, handlingsplaner, redegørelser mv.
 • Samarbejde med Socialstyrelsen samt øvrige enheder i Selvstyret.
 • Vores forventninger Du er uddannet cand. jur., cand. merc. jur. eller tilsvarende
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med lovgivning, gerne inden for det sociale og offentligretlige område, men ingen betingelse
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, men ingen betingelse
 • Du kan tage et selvstændigt ansvar og arbejde selvstændigt
 • Du værdsætter synergien ved teamwork og tværfagligt arbejde
 • Du har en åben og positiv tilgang til dit arbejde og dine kolleger
 • Du arbejder struktureret og har fokus på deadlines og kvalitet
 • Du er omstillingsparat og samarbejdende

Kendskab til grønlandske samfundsforhold og kultur er en fordel men ingen betingelse.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

For en kandidat med de rette kompetencer, kan stillingen tilbydes som specialkonsulent.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Tiltrædelsesdato

Den 1. december 2023 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger:

Hvis du vil vide mere om Departementet for Børn og Unge, kan du finde flere oplysninger om os på www.naalakkersuisut.gl. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du skrive til afdelingschef Kirsten Olesen-Nzulumike på kiol@nanoq.gl eller ringe på telefon +299 553252. Husk, at der er 3 timers tidsforskel fra Danmark.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Kiol@nanoq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Jurist

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

28 lis 2023

Osoba kontaktowa

Kirsten Olesen Olesen-Nzulumike
Kiol@nanoq.gl
+299 34 66 57

Job category

Office and finance /
Law

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Økonom

Økonomen skal koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde og styrkelse af kommunernes position i bloktilskudsforha...

Czytaj więcej

Regnskab/ kontrol medarbejder

I Kommune Qeqertalik er en stilling som Regnskabs medarbejder ledig til besættelse pr. 2. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Arbejdsopgaverne er:...

Czytaj więcej

Jurist

Fælleskommunale samarbejde søger en Jurist til det Fælleskommunale Samarbejde på overenskomstvilkår. Hovedformålet med stillingen er at koordinere det...

Czytaj więcej

Afdelingsleder til Affaldscenteret i Nuuk

Sermersooq Kommuneqarfik is seeking a department manager for the Waste Center in Nuuk with a focus on waste management. The department manager will be...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...