Jurist

Attention needed

pages.job.expired_info

Er du jurist og brænder du for at gøre en forskel? Så har vi et job til dig i Departementet for Børn og Unge. Hvis du gerne vil arbejde tæt på den politiske beslutningsproces og være med til at forme lovgivningen på børne- og handicapområdet, så har vi en spændende stilling i Departementet for Børn og Unge.

Er du jurist og brænder du for at gøre en forskel? Så har vi et job til dig i Departementet for Børn og Unge Hvis du gerne vil arbejde tæt på den politiske beslutningsproces og være med til at forme lovgivningen på børne- og handicapområdet, så har vi en spændende stilling i Departementet for Børn og Unge.

I departementet arbejder vi med at realisere de politiske mål på ressortområdet. Det omfatter bl.a. sociallovgivning, internationale konventioner, strategier og projekter. Afdelingens arbejdsopgaver omfatter bl.a. lovgivning for at styrke forholdene for udsatte børn og unge, personer med handicap og førskoleområdet.

Afdelingen for Politik og Jura forbereder og udarbejder forslag til Inatsisartutlove og bekendtgørelser på ressortområdet samt forbereder forslag til Selvstyrets tilslutning til konventioner på ressortområdet.

Herudover består en del af opgaverne i at servicere det politiske niveau og i at besvare henvendelser fra såvel politikere som borgere, kommuner og andre myndigheder. Det gælder spørgsmål af lovfortolkende karakter og juridiske spørgsmål generelt.

Afdelingen for Politik og Jura består af 3-4 fuldmægtige/specialkonsulenter og en afdelingschef. Du kommer derfor til at indgå i et lille, men tæt team, hvor du vil få dine egne opgaver og stor indflydelse fra start.

Opgaverne er alsidige og stiller krav om at kunne indgå i samarbejder på tværs af afdelinger, faggrænser og kulturer samt at kunne tage et selvstændigt ansvar for egne sagsområder.

 • Vi kan tilbyde dig: En mulighed for at blive dygtig til at anvende juraen både alment og specifikt på det sociale område
 • En hverdag helt tæt på den politiske proces
 • Spændende udfordringer, der aldrig bliver ensformige
 • Ansvar og indflydelse fra første dag
 • Et stærkt CV
 • En arbejdsplads med gode kolleger og fokus på trivsel og en uformel omgangstone
 • Dine opgaver Lovforberedende arbejde, herunder udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser
 • Bidrag til sikring af kvalitet i udarbejdelse af beslutningsgrundlag for den politiske ledelse og implementering af politiske beslutninger
 • Juridisk rådgivning
 • Udarbejdelse af notater vedrørende juridiske problemstillinger
 • Samarbejde med departementets øvrige afdelinger om politisk-faglige opgaver, f.eks. strategier, handlingsplaner, redegørelser mv.
 • Samarbejde med Socialstyrelsen samt øvrige enheder i Selvstyret.
 • Vores forventninger Du er uddannet cand. jur., cand. merc. jur. eller tilsvarende
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med lovgivning, gerne inden for det sociale og offentligretlige område, men ingen betingelse
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation, men ingen betingelse
 • Du kan tage et selvstændigt ansvar og arbejde selvstændigt
 • Du værdsætter synergien ved teamwork og tværfagligt arbejde
 • Du har en åben og positiv tilgang til dit arbejde og dine kolleger
 • Du arbejder struktureret og har fokus på deadlines og kvalitet
 • Du er omstillingsparat og samarbejdende

Kendskab til grønlandske samfundsforhold og kultur er en fordel men ingen betingelse.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

For en kandidat med de rette kompetencer, kan stillingen tilbydes som specialkonsulent.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Tiltrædelsesdato

Den 1. december 2023 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger:

Hvis du vil vide mere om Departementet for Børn og Unge, kan du finde flere oplysninger om os på www.naalakkersuisut.gl. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du skrive til afdelingschef Kirsten Olesen-Nzulumike på kiol@nanoq.gl eller ringe på telefon +299 553252. Husk, at der er 3 timers tidsforskel fra Danmark.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Kiol@nanoq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Job Title

Jurist

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 28, 2023

Contact Person

Kirsten Olesen Olesen-Nzulumike
Kiol@nanoq.gl
+299 34 66 57

Job category

Office and finance /
Law

Available jobs in the same field

Personalejurist

Personalejurist søges til HR-afdeling i Qaqortoq. Du vil være en del af et erfarent team og arbejde med sagsbehandling, juridisk rådgivning og udvikli...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...