Kommunikationskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen – barselsvikariat

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Vi søger en dygtig kommunikationskonsulent, som forstår at understøtte Sundhedsvæsenet i det arbejde. Sammen med engagerede kollegaer i Ledelsessekretariat & HR, vil du samarbejde med Sundhedsledelsen og sundhedsvæsenets øvrige ledelse og medarbejdere.

Kommunikationskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen – barselsvikariat I Sundhedsvæsenets undersøger, behandler, genoptræner og plejer vi syge medborgere. Vi har fokus på at sikre og udvikle vores service og tilbud til landets borgere.

Vi søger en dygtig kommunikationskonsulent, som forstår at understøtte Sundhedsvæsenet i det arbejde. Sammen med engagerede kollegaer i Ledelsessekretariat & HR, vil du samarbejde med Sundhedsledelsen og sundhedsvæsenets øvrige ledelse og medarbejdere.

En dynamisk hverdag med udfordringer og alsidige opgaver

Din rolle som kommunikationskonsulent i Sundhedsvæsenet er alsidig. En dag arbejder du tæt sammen med Sundhedsledelsen for at skabe tydelige pressemeddelelser, og den næste dag støtter du lokale ledere med internt at formidle vigtige budskaber, der både visuelt og sprogligt er gennemtænkt.

 • Dine primære ansvarsområder bliver: kommunikation til Sundhedsvæsenets medarbejdere via Sundhedsvæsnets interne kommunikationsplatform D4 Infonet
 • Drift og udvikling af Peqqik.gl
 • Opdatering og vedligehold af facebooksiden ”Kalaallit Nunaanni Peqqinnissaqarfik - Det Grønlandske Sundhedsvæsen” samt rådgivning og vejledning i forhold til Sundhedsvæsenets øvrige profiler på de sociale medier
 • Opfølgning på historier fra pressen og producere pressemeddelelser i samarbejde med ledelsen og nøglepersoner i Sundhedsvæsenet
 • Koordinering af Kulturnat og øvrige events internt såvel som eksternt

Du vil desuden indgå i løsningen af afdelingens øvrige opgaver ved behov.

 • Din profil Du har en videregående kommunikationsuddannelse eller er uddannet journalist. Du må gerne være nyuddannet, med erfaring fra et studierelevant job indenfor kommunikationsarbejde.
 • Du er velformuleret i skrift og tale og forstår at tænke strategi ind i kommunikationen.
 • Du har et godt blik for at anvende forskellige kommunikationskanaler og kan med en sikker pen formidle dit budskab ud til flere forskellige målgrupper.
 • Du forstår at begå dig i en politisk styret organisation og kan balancere kommunikationen mellem mange forskellige interesser
 • Du er nysgerrig og generalist. Og du kan lide både praktiske såvel som opgaver, hvor du skal fordybe dig.
 • Du trives i et job, hvor du arbejder selvstændigt og er opsøgende. Og du evner at tænke tingene ind i komplekse perspektiver og dagsordener og stadig være i stand til effektivt at træffe beslutninger.

Øvrige kvalifikationer

Det er en fordel, hvis du har kendskab til andre softwareprogrammer end Office-pakken såsom Sitecore, Photoshop, InDesign og Adobe Illustrator.

Hvem er vi?

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse, hvor Sundhedsvæsenet hører under, består af seks stabsfunktioner til understøttelse af klinikken; IT & Digitalisering, Intern Service, Bygning & Anlæg, Økonomi, Forløbskoordineringen samt Ledelsessekretariat & HR. Du bliver en del af Ledelsessekretariat & HR.

Ledelsessekretariat & HR er en stab, der servicerer Sundhedsledelsen samt område- og regionsledelserne, der er den øverste ledelse i Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Desuden varetages området for kommunikation, patientklager og –vejledning, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling samt HR-opgaver i forhold til rekruttering og on-boarding. Du vil blive en del af teamet Ledelsesbetjening og Kommunikation.

Vi går op i et stærkt fagligt og socialt fællesskab i afdelingen, og vi lægger derfor vægt på faglighed, ansvar, videndeling og godt humør. Du kommer til at arbejde i en organisation med forskellige kulturer – sproglige såvel som faglige.

Yderligere oplysninger fås hos:

Du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om vikariatet og tilhørende arbejdsopgaver til stabsleder Lene Marie Halgreen, tlf. +299 23 08 46 lemh@peqqik.gl

Der er tre måneders prøvetid.

Start: Hurtigst muligt

Varighed: Ca. et år

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Lemh@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Kommunikationskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen – barselsvikariat

Typ stanowiska

Tymczasowa

Termin składania aplikacji

19 paź 2023

Osoba kontaktowa

Lene Marie Halgreen
Lemh@peqqik.gl
+299 23 08 46

Job category

Sales and communication /
Communication and journalism

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Fagchef for Fritid og Kultur

Fagchef for Fritid og KulturForvaltning for Børn og Skole søger en garvet leder med viden, erfaring og interesse for Fritids- og Kulturområdet. Forval...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...