Kommunikationskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen – barselsvikariat

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Vi søger en dygtig kommunikationskonsulent, som forstår at understøtte Sundhedsvæsenet i det arbejde. Sammen med engagerede kollegaer i Ledelsessekretariat & HR, vil du samarbejde med Sundhedsledelsen og sundhedsvæsenets øvrige ledelse og medarbejdere.

Kommunikationskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen – barselsvikariat I Sundhedsvæsenets undersøger, behandler, genoptræner og plejer vi syge medborgere. Vi har fokus på at sikre og udvikle vores service og tilbud til landets borgere.

Vi søger en dygtig kommunikationskonsulent, som forstår at understøtte Sundhedsvæsenet i det arbejde. Sammen med engagerede kollegaer i Ledelsessekretariat & HR, vil du samarbejde med Sundhedsledelsen og sundhedsvæsenets øvrige ledelse og medarbejdere.

En dynamisk hverdag med udfordringer og alsidige opgaver

Din rolle som kommunikationskonsulent i Sundhedsvæsenet er alsidig. En dag arbejder du tæt sammen med Sundhedsledelsen for at skabe tydelige pressemeddelelser, og den næste dag støtter du lokale ledere med internt at formidle vigtige budskaber, der både visuelt og sprogligt er gennemtænkt.

 • Dine primære ansvarsområder bliver: kommunikation til Sundhedsvæsenets medarbejdere via Sundhedsvæsnets interne kommunikationsplatform D4 Infonet
 • Drift og udvikling af Peqqik.gl
 • Opdatering og vedligehold af facebooksiden ”Kalaallit Nunaanni Peqqinnissaqarfik - Det Grønlandske Sundhedsvæsen” samt rådgivning og vejledning i forhold til Sundhedsvæsenets øvrige profiler på de sociale medier
 • Opfølgning på historier fra pressen og producere pressemeddelelser i samarbejde med ledelsen og nøglepersoner i Sundhedsvæsenet
 • Koordinering af Kulturnat og øvrige events internt såvel som eksternt

Du vil desuden indgå i løsningen af afdelingens øvrige opgaver ved behov.

 • Din profil Du har en videregående kommunikationsuddannelse eller er uddannet journalist. Du må gerne være nyuddannet, med erfaring fra et studierelevant job indenfor kommunikationsarbejde.
 • Du er velformuleret i skrift og tale og forstår at tænke strategi ind i kommunikationen.
 • Du har et godt blik for at anvende forskellige kommunikationskanaler og kan med en sikker pen formidle dit budskab ud til flere forskellige målgrupper.
 • Du forstår at begå dig i en politisk styret organisation og kan balancere kommunikationen mellem mange forskellige interesser
 • Du er nysgerrig og generalist. Og du kan lide både praktiske såvel som opgaver, hvor du skal fordybe dig.
 • Du trives i et job, hvor du arbejder selvstændigt og er opsøgende. Og du evner at tænke tingene ind i komplekse perspektiver og dagsordener og stadig være i stand til effektivt at træffe beslutninger.

Øvrige kvalifikationer

Det er en fordel, hvis du har kendskab til andre softwareprogrammer end Office-pakken såsom Sitecore, Photoshop, InDesign og Adobe Illustrator.

Hvem er vi?

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse, hvor Sundhedsvæsenet hører under, består af seks stabsfunktioner til understøttelse af klinikken; IT & Digitalisering, Intern Service, Bygning & Anlæg, Økonomi, Forløbskoordineringen samt Ledelsessekretariat & HR. Du bliver en del af Ledelsessekretariat & HR.

Ledelsessekretariat & HR er en stab, der servicerer Sundhedsledelsen samt område- og regionsledelserne, der er den øverste ledelse i Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Desuden varetages området for kommunikation, patientklager og –vejledning, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling samt HR-opgaver i forhold til rekruttering og on-boarding. Du vil blive en del af teamet Ledelsesbetjening og Kommunikation.

Vi går op i et stærkt fagligt og socialt fællesskab i afdelingen, og vi lægger derfor vægt på faglighed, ansvar, videndeling og godt humør. Du kommer til at arbejde i en organisation med forskellige kulturer – sproglige såvel som faglige.

Yderligere oplysninger fås hos:

Du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om vikariatet og tilhørende arbejdsopgaver til stabsleder Lene Marie Halgreen, tlf. +299 23 08 46 lemh@peqqik.gl

Der er tre måneders prøvetid.

Start: Hurtigst muligt

Varighed: Ca. et år

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Lemh@peqqik.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

Kommunikationskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen – barselsvikariat

Ansættelsesform

Midlertidig

Ansøgningsfrist

19. okt. 2023

Kontaktperson

Lene Marie Halgreen
Lemh@peqqik.gl
+299 23 08 46

Kategori

Salg og kommunikation /
Kommunikation og journalistik

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...