Ernæringsassistent

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Plejehjem “Ajarsivasik” i Qaqortoq søger Ernæringsassistent er ledig til besættelse 01. december 2023 eller efter aftale. Ajarsivasik hører organisatorisk under Socialforvaltningen. Ældrecentrett Ajarsivasik har to plejeafdeling, en demensafdeling.

Ernæringsassistent

GENOPSLAG

Plejehjem “Ajarsivasik” i Qaqortoq søger Ernæringsassistent er ledig til besættelse 01. december 2023 eller efter aftale.

Ajarsivasik hører organisatorisk under Socialforvaltningen. Ældrecentrett Ajarsivasik har to plejeafdeling, en demensafdeling.

Plejehjemmet har ud over den nævnte ledige stilling følgende personale: sygeplejersker, fysioterapeut, sundhedsassistenter, sundhedsmedhjælpere, sundheds- og socialhjælpere, køkkenpersonale, pedel, chauffør, vaskeriassistenter og medhjælpere.

 ”Ajarsivasik”  køkken er bygget i 2002. Køkkenet laver mad til 48 beboere.

Samt ud af huset til 20 borgere.

Vi ønsker stabil og samarbejdsvillige medarbejdere, der er interesseret i at lave sund mad til vore klienter og gøre en forskel.

Vi ønsker en kollega der er stabil og har mod på at lave mad med stor mangfoldighed, en sund og rig kost.

Vi har diabetiskost, allergikost, energirigkost og meget mere så vores kollega må gerne have erfaren med disse kostformer.

Vi er et lille hold i køkkenet der har et godt team og masser af gå på mod, til alle de udfordringer der er.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for uddannede i levnedsmiddelbranchen.

Der stilles ikke bolig til rådighed.

Yderligere oplysninger om stillingen i “Ajarsivasik” kan indhentes hos køkkenleder Nivi Lund 597620

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis mv i pdf-form. Skal være kommunen i hjemmeside senest den 22. november 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 22. november 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Socialhjælper

Børnehave ”Aqqalu” søger 2 Socialhjælpere til integreret institution. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansvar for børnenes udvikling og trivsel. Vi vægter samarbejde med forældre og kolleger samt brugen af naturen som pædagogisk redskab.

Company Logo
Samordner Narsaq Familierådslagning

Kommune Kujalleq søger 2 samordner til Narsaq. Metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling. Familierådslagning anses som værende en yderst brugbar arbejdsmetode, der kan anvendes i det...

Company Logo
Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling.

Company Logo
Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi forventer, at du er uddannet lærer og har god kontakt og samarbejde med både forældre og elever. Du skal være god til at styre undervisningen og samarbejdsvillig med...

Company Logo
Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 12. december...

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Ernæringsassistent

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

22 lis 2023

Osoba kontaktowa

Nivi Lund

597620

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Czytaj więcej

Sundhedsassistent til daglig ledelse af bygderne i region Disko

Vi søger en sundhedsassistent, som kan varetage den daglige drift af vores bygder – herunder personaleledelse i samarbejde med afdelingssygeplejersken...

Czytaj więcej

Vikarsundhedsassistent

Vikarsundhedsassistent søges til sommerferievikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsm...

Czytaj więcej

Souschef til Puilasunnguit

Souschef/hjemmehjælps leder funktion til plejehjemmet, Puilasunnguit i Paamiut. Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres p...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...