Ernæringsassistent

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Plejehjem “Ajarsivasik” i Qaqortoq søger Ernæringsassistent er ledig til besættelse 01. december 2023 eller efter aftale. Ajarsivasik hører organisatorisk under Socialforvaltningen. Ældrecentrett Ajarsivasik har to plejeafdeling, en demensafdeling.

Ernæringsassistent

GENOPSLAG

Plejehjem “Ajarsivasik” i Qaqortoq søger Ernæringsassistent er ledig til besættelse 01. december 2023 eller efter aftale.

Ajarsivasik hører organisatorisk under Socialforvaltningen. Ældrecentrett Ajarsivasik har to plejeafdeling, en demensafdeling.

Plejehjemmet har ud over den nævnte ledige stilling følgende personale: sygeplejersker, fysioterapeut, sundhedsassistenter, sundhedsmedhjælpere, sundheds- og socialhjælpere, køkkenpersonale, pedel, chauffør, vaskeriassistenter og medhjælpere.

 ”Ajarsivasik”  køkken er bygget i 2002. Køkkenet laver mad til 48 beboere.

Samt ud af huset til 20 borgere.

Vi ønsker stabil og samarbejdsvillige medarbejdere, der er interesseret i at lave sund mad til vore klienter og gøre en forskel.

Vi ønsker en kollega der er stabil og har mod på at lave mad med stor mangfoldighed, en sund og rig kost.

Vi har diabetiskost, allergikost, energirigkost og meget mere så vores kollega må gerne have erfaren med disse kostformer.

Vi er et lille hold i køkkenet der har et godt team og masser af gå på mod, til alle de udfordringer der er.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for uddannede i levnedsmiddelbranchen.

Der stilles ikke bolig til rådighed.

Yderligere oplysninger om stillingen i “Ajarsivasik” kan indhentes hos køkkenleder Nivi Lund 597620

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis mv i pdf-form. Skal være kommunen i hjemmeside senest den 22. november 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 22. november 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

Ernæringsassistent

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

22. nov. 2023

Kontaktperson

Nivi Lund

597620

Kategori

Social og sundhed /
Pleje og omsorg

Ledige stillinger i samme kategori

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...