Ernæringsassistent

Attention needed

pages.job.expired_info

Plejehjem “Ajarsivasik” i Qaqortoq søger Ernæringsassistent er ledig til besættelse 01. december 2023 eller efter aftale. Ajarsivasik hører organisatorisk under Socialforvaltningen. Ældrecentrett Ajarsivasik har to plejeafdeling, en demensafdeling.

Ernæringsassistent

GENOPSLAG

Plejehjem “Ajarsivasik” i Qaqortoq søger Ernæringsassistent er ledig til besættelse 01. december 2023 eller efter aftale.

Ajarsivasik hører organisatorisk under Socialforvaltningen. Ældrecentrett Ajarsivasik har to plejeafdeling, en demensafdeling.

Plejehjemmet har ud over den nævnte ledige stilling følgende personale: sygeplejersker, fysioterapeut, sundhedsassistenter, sundhedsmedhjælpere, sundheds- og socialhjælpere, køkkenpersonale, pedel, chauffør, vaskeriassistenter og medhjælpere.

 ”Ajarsivasik”  køkken er bygget i 2002. Køkkenet laver mad til 48 beboere.

Samt ud af huset til 20 borgere.

Vi ønsker stabil og samarbejdsvillige medarbejdere, der er interesseret i at lave sund mad til vore klienter og gøre en forskel.

Vi ønsker en kollega der er stabil og har mod på at lave mad med stor mangfoldighed, en sund og rig kost.

Vi har diabetiskost, allergikost, energirigkost og meget mere så vores kollega må gerne have erfaren med disse kostformer.

Vi er et lille hold i køkkenet der har et godt team og masser af gå på mod, til alle de udfordringer der er.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for uddannede i levnedsmiddelbranchen.

Der stilles ikke bolig til rådighed.

Yderligere oplysninger om stillingen i “Ajarsivasik” kan indhentes hos køkkenleder Nivi Lund 597620

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis mv i pdf-form. Skal være kommunen i hjemmeside senest den 22. november 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 22. november 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Share the job on

Available jobs at the same company

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil være kontaktperson og vejledning til unge i arbejdstræning, udarbejde og opfølge individuelle handlingsplaner for unge, samtaler og afklaring om uddannelse og opkvalificering. Derudover deltage ved andre opgaver som vejledning og service...

Company Logo
Socialrådgiver

Socialrådgiver til handicapområdet i Nanortalik. Socialforvaltning søger en dygtig og engageret Socialrådgiver til handicapafdeling med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ny handicaplov er trådt i kraft, er det Kommunens ønske at sætte større på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for erfaren Socialrådgiver,...

Company Logo
Pædagog i Tasersuup atuarfiaq

Pædagog søges til Heldagsskole i Tasersuup Atuarfia. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til Led. Skoleinspektøren. Vi søger en – gerne erfaren – Pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver.

Company Logo
Kontormedarbejder

Kontormedarbejder søges til Aappilattoq Kommune Kujalleq. Modtag og viderebring henvendelser fra bygdebeboere samt samle informationer for centraladministrationen. Krav om grønlandsk sprog. 20 timers arbejdstid om ugen. Prøvetid på 3 måneder.

Company Logo
Ergoterapeut

Ledig stilling som Ergoterapeut i Kommune Kujalleq. Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse 1. februar 2024, eller efter aftale, i Terapeuthuset i Kommune Kujalleq i Sydgrønland. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er...

Company Logo

Show more...

Job Title

Ernæringsassistent

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

22. nov 2023

Contact Person

Nivi Lund

597620

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Care and solicitude

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Misissoruk

Sundhedsplejerske

Sundhedsplejerske søges til stilling på Regionsygehuset Ilulissat pr 15. april 2024. Stillingen kan evt. besættes i vikariat på min 6-12 måneders vari...

Misissoruk

Sundhedshjælpere til Utoqqaat Illuat med skiftende vagter

Utoqqaat Illuat i Nuuk søger sundhedshjælpere til skiftende vagter. Arbejdsopgaver inkluderer grundlæggende sygepleje, omsorg og behandling af fysisk,...

Misissoruk

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent søges til en faststilling eller til 3 mdr. vikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...