Økonomisk konsulent USF

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke søger en økonomisk konsulent til Uddannelsesstøtteforvaltningen. Du vil have ansvar for løbende bogføring af stipendier, udvikling af bogføringspraksis og opfølgning af statuskonti. Du vil også deltage i digitalisering af sagsbehandlingen og besvarelse af henvendelser vedrørende uddannelsesstøttereglerne.

Økonomisk konsulent USF Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke søger en økonomisk konsulent til Uddannelssesstøtteforvaltningen

Har du lyst til at indgå i et team der skal stå i spidsen for udviklingen af Uddannelsesstøtteforvaltningens økonomistyring og sagsbehandling, og har du lyst til at udvikle nye arbejdsprocesser og digitalisere indenfor Uddannelsesstøtteforvaltningens regnskabsområde? Så er du måske vores nye økonomisk konsulent.

Uddannelssesstøtteforvaltningen har et vigtigt samarbejde med en række uddannelsesinstitutioner i Grønland og De Grønlandske Huse i Danmark. Uddannelssesstøtteforvaltningen er et friskt team på 5 medarbejdere, der sætter en ære i at servicere vores studerende.

                       

Generelle mål for stillingen                                                                                       

  • Du får det primære ansvar for løbende bogføring af stipendier herunder udvikling af bogføringspraksis samt opfølgning af statuskonti i tæt samarbejde med Den Centrale Regnskabsafdeling. Derudover skal du medvirke til at foretage budgetskøn i forbindelse med udarbejdelsen af forslag til finanslov. Du vil derudover medvirke til løsning af de generelle mål og opgaver for Uddannelssesstøtteforvaltningen. Herunder: Digitalisere sagsbehandlingen af uddannelsessøgende i og uden for Grønland
  • Sagsbehandling af ansøgninger om bevilling af uddannelsesstøtte og ansøgninger om fortsat støtte, herunder vurdering af berettigelse til fortsat støtte
  • Besvarelse af telefoniske og skriftlige henvendelser fra De Grønlandske Huse i Danmark, uddannelsesinstitutioner mv. vedr. uddannelsesstøttereglerne.

Uddannelssesstøtteforvaltningen, også i daglig tale kaldet USF, er en del af afdelingen for Økonomi, Personale og Studieservice i Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke. Stillingen vil samtidig give mulighed for efteruddannelse, så du på sigt kan varetage supervision, rådgivning og vejledning i forhold til uddannelsesvejledere i Grønland og Danmark i alle spørgsmål vedr. uddannelsesstøtte og uddannelsessøgende.

  • Vi forventer, at ansøger: Har en relevant faglig uddannelse, gerne AU i Økonomi og Resursestyring eller kontoruddannet eller lignende
  • Har en god forståelse for regnskab, bogføring og sagsbehandling
  • Er god til at samarbejde i teamstruktur
  • Er god til at sætte sig ind i nye IT-systemer
  • Kan arbejde struktureret og med fokus på detaljer
  • Dobbeltsproget grønlandsk / dansk

Du vil i stillingen referere til kontorchef i USF.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller snarest efter aftale.

Ansøgningsfrist til stillingen er 28.november 2023. For yderligere information om stillingen kan kontaktes kontorchef Guluk Chemnitz, guch@nanoq.gl, tlf 346905

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Guch@nanoq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej firmie.

Tytuł stanowiska

Økonomisk konsulent USF

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

28 lis 2023

Osoba kontaktowa

Guluk Chemnitz
Guch@nanoq.gl
+299346905

Job category

Office and finance /
Economics and accounting

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej dziedzinie.

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...