Tolk

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat søger en tolk. Du skal være uddannet tolk mellem sprogene dansk og grønlandsk og have erfaring med tolkning i forskellige sammenhæng. Stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller snarest.

Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat søger en tolk Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en stilling til dig som tolk ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat.

PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Da vi er en to-sproget arbejdsplads har vi jævnligt behov for at få oversat skriftligt materiale primært til/fra grønlandsk og dansk. Ved nogle eksamenssituationer på Professionsbacheloruddannelsen til Socialpædagog og ved nogle møder tilbydes simultantolk.

Derudover bruger Seminariet ofte tolk til kursusaktivitet i hele Grønland, hvorfor der må forventes nogen rejseaktivitet.  

  • Følgende faglighed og kompetencefelt vægtes i ansøgningsrunden Du er uddannet tolk mellem sprogene dansk og grønlandsk
  • Du har erfaring med tolkning i forskellige sammenhæng og har en professionel tilgang til tolkens rolle.
  • Du er en dygtig både skriftlig og mundtlig formidler og kan nuancere sproget, svarende til det, som skal tolkes.
  • Du har allerede kendskab til socialpædagogisk fagterminologi eller stor interesse for at tilegne dig en forståelse for fagets ord og begreber.
  • Du brænder for både mundtlige og skriftlige oversættelsesopgaver, konsekutiv tolkning og simultantolkning.
  • Du er villig til også at arbejde med dine andre sproglige kompetencer, som fx engelsk.

Vi søger en tolk, som har en åben og positiv tilgang til sine kolleger og arbejdsopgaver. Du kan lide udfordringer og vil gerne blive ved med at lære nyt. Du har gode samarbejdsevner, kan lide at have mange bolde i luften på én gang, arbejder selvstændigt og formår at prioritere opgaverne under særligt hensyn til PI/SPS’ kerneopgaver.

Vi tilbyder en god arbejdsplads med højt humør og et godt arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok og samarbejder omkring opgaveløsning på tværs af afdelinger. Din arbejdsplads vil være ved PI/SPS’ hovedafdeling i Ilulissat, hvor vi har nye moderne bygninger, gode kontor- og undervisningsfaciliteter, teknisk udstyr m.m.

Yderligere oplysninger kan fås hos Souschef Marianne Nissen på telefon +299 38 35 50 eller mail allaffik@pi.sps.gl

Læs mere om seminariet på www.pi.sps.gl og om byen på www.avannaata.gl

Stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller snarest

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 28. november 2023

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Allaffik@pi.sps.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Tolk

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

28 lis 2023

Osoba kontaktowa

Marianne Nissen
Allaffik@pi.sps.gl
+299 38 35 50

Job category

Office and finance /
Translation and language

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Økonom

Økonomen skal koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde og styrkelse af kommunernes position i bloktilskudsforha...

Czytaj więcej

AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsaf...

Czytaj więcej

Overassistent til Avatangiisinut Ingerlatsivik i Qaqortoq

Ved Kommune Kujalleq, Avatangiisinut Ingerlatsivik er en stilling som fuldmægtig i Qaqortoq ledig til besættelse den 01. Januar 2023 eller efter nærme...

Czytaj więcej

Sagsbehandler til Tilsynsmyndigheden i Forvaltning for Anlæg og Miljø

Sermersooq Kommune søger en dygtig og dedikeret Sagsbehandler til Tilsynsmyndigheden / Forvaltning for Anlæg og Miljø. Stillingen indebærer håndtering...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...