AC-fuldmægtig

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Brænder du for at styrke børns rettigheder? Er du god til at arbejde analytisk, selvstændig og projektorienteret? Så er jobbet som AC-fuldmægtig hos børnerettighedsinstitutionen MIO måske noget for dig.

MIO søger AC-fuldmægtig Brænder du for at styrke børns rettigheder? Er du god til at arbejde analytisk, selvstændig og projektorienteret? Så er jobbet som AC-fuldmægtig hos børnerettighedsinstitutionen MIO måske noget for dig.

MIO arbejder for at udbrede kendskabet til FN’s Børnekonventionen i Grønland. I MIO er vi et lille team, som arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder, fordi det giver de bedste resultater. Vi søger en AC-fuldmægtig, som trives med at have mange bolde i luften, og som både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre.

Du vil komme til at indgå i både store og små projekter med dine kolleger og bidrage til den daglige servicering af børnetalsmanden. Der vil være mange skriftlige opgaver i løbet af projekternes forskellige faser, og det er derfor vigtigt, at du er god til skriftlig formidling og trives med det. Et af de projekter, MIO arbejder på pt., er et projekt om voksnes forståelse af børns rettigheder. I MIO arbejder vi med udgangspunkt i lovgrundlaget om Børnetalsmand og Børneråd.

 • Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at: Medvirke til udvikling og implementering af opgaver i MIO’s nye strategi.
 • Udarbejde skriftlige rapporter, høringssvar, pressemeddelelser og lignende vedrørende børne- og ungeområdet.
 • Indsamle, udvikle og formidle viden om børns vilkår.
 • Monitorere børns vilkår.
 • Generel servicering af Børnetalsmanden.
 • Vi forventer, at du: Har en relevant akademisk kandidatuddannelse, f.eks. inden for socialvidenskab eller samfundsvidenskab.
 • Har erfaring med projektledelse, herunder at du kan planlægge, prioritere, overholde deadlines og holde mange bolde i luften.
 • Er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.
 • Har interesse for børns rettigheder og kendskab til børne- og ungeområdet.
 • Har stærke analytiske kompetencer.
 • Er selvstændig, fleksibel, og engageret.
 • Kan skabe overblik, prioritere og arbejde struktureret – også under pres.
 • Er nysgerrig og formår at skabe tillidsfulde relationer.
 • Er procesorienteret, forandringsparat og samarbejdsvillig.

MIO består af et lille team på seks fastansatte medarbejdere. Vi brænder alle for at påvirke børne- og ungeområdet i Grønland. Vi har en travlt og produktiv hverdag med mange bolde i luften og bruger hinandens faglighed på bedste vis. Vi arbejder procesorienteret og vægter det tværfaglige højt. Hvis du har lyst til at være en del af dette team og påvirke området for børns rettigheder i Grønland, kan MIO være noget for dig.

Ansøgningsfrist: Den 3.12.2023 kl. 12:00.

MIO er ser mangfoldighed og forskellighed som en ressource og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset, kønsidentitet, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej firmie.

Tytuł stanowiska

AC-fuldmægtig

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

3 gru 2023

Osoba kontaktowa

Rasmine Hansen

346941

Job category

Office and finance /
Public administration

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej dziedzinie.

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...