AC-fuldmægtig

Brænder du for at styrke børns rettigheder? Er du god til at arbejde analytisk, selvstændig og projektorienteret? Så er jobbet som AC-fuldmægtig hos børnerettighedsinstitutionen MIO måske noget for dig.

MIO søger AC-fuldmægtig Brænder du for at styrke børns rettigheder? Er du god til at arbejde analytisk, selvstændig og projektorienteret? Så er jobbet som AC-fuldmægtig hos børnerettighedsinstitutionen MIO måske noget for dig.

MIO arbejder for at udbrede kendskabet til FN’s Børnekonventionen i Grønland. I MIO er vi et lille team, som arbejder tæt sammen på tværs af fagligheder, fordi det giver de bedste resultater. Vi søger en AC-fuldmægtig, som trives med at have mange bolde i luften, og som både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre.

Du vil komme til at indgå i både store og små projekter med dine kolleger og bidrage til den daglige servicering af børnetalsmanden. Der vil være mange skriftlige opgaver i løbet af projekternes forskellige faser, og det er derfor vigtigt, at du er god til skriftlig formidling og trives med det. Et af de projekter, MIO arbejder på pt., er et projekt om voksnes forståelse af børns rettigheder. I MIO arbejder vi med udgangspunkt i lovgrundlaget om Børnetalsmand og Børneråd.

 • Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at: Medvirke til udvikling og implementering af opgaver i MIO’s nye strategi.
 • Udarbejde skriftlige rapporter, høringssvar, pressemeddelelser og lignende vedrørende børne- og ungeområdet.
 • Indsamle, udvikle og formidle viden om børns vilkår.
 • Monitorere børns vilkår.
 • Generel servicering af Børnetalsmanden.
 • Vi forventer, at du: Har en relevant akademisk kandidatuddannelse, f.eks. inden for socialvidenskab eller samfundsvidenskab.
 • Har erfaring med projektledelse, herunder at du kan planlægge, prioritere, overholde deadlines og holde mange bolde i luften.
 • Er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.
 • Har interesse for børns rettigheder og kendskab til børne- og ungeområdet.
 • Har stærke analytiske kompetencer.
 • Er selvstændig, fleksibel, og engageret.
 • Kan skabe overblik, prioritere og arbejde struktureret – også under pres.
 • Er nysgerrig og formår at skabe tillidsfulde relationer.
 • Er procesorienteret, forandringsparat og samarbejdsvillig.

MIO består af et lille team på seks fastansatte medarbejdere. Vi brænder alle for at påvirke børne- og ungeområdet i Grønland. Vi har en travlt og produktiv hverdag med mange bolde i luften og bruger hinandens faglighed på bedste vis. Vi arbejder procesorienteret og vægter det tværfaglige højt. Hvis du har lyst til at være en del af dette team og påvirke området for børns rettigheder i Grønland, kan MIO være noget for dig.

Ansøgningsfrist: Den 3.12.2023 kl. 12:00.

MIO er ser mangfoldighed og forskellighed som en ressource og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset, kønsidentitet, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

AC-fuldmægtig

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

3. dec. 2023

Kontaktperson

Rasmine Hansen

346941

Kategori

Kontor og økonomi /
Offentlig administration

Ledige stillinger i samme kategori

Ministersekretær med flair for kommunikation

Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en ministersekretær med flair for kommunikation. Stillingen som ministersekretær er ledig til besætte...

Læs mere

AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsaf...

Læs mere

Overassistent til Avatangiisinut Ingerlatsivik i Qaqortoq

Ved Kommune Kujalleq, Avatangiisinut Ingerlatsivik er en stilling som fuldmægtig i Qaqortoq ledig til besættelse den 01. Januar 2023 eller efter nærme...

Læs mere

Sagsbehandler til Tilsynsmyndigheden i Forvaltning for Anlæg og Miljø

Sermersooq Kommune søger en dygtig og dedikeret Sagsbehandler til Tilsynsmyndigheden / Forvaltning for Anlæg og Miljø. Stillingen indebærer håndtering...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...