Ministersekretær med flair for kommunikation

Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en ministersekretær med flair for kommunikation. Stillingen som ministersekretær er ledig til besættelse pr. 1. december 2023 eller snarest efter aftale. Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne.

Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en ministersekretær med flair for kommunikation Har du mod på at være med til at sikre et højt niveau af Naalakkersuisoqs travle arbejdsdag, tage med på tjenesterejser og bidrage til taler, breve, pressemeddelelser og borgermøder?

Vi leder efter en sekretær, der sammen med afdelingens medarbejdere og departementets ledelse, kan medvirke til at sikre den daglige servicering af Naalakkersuisoq. Evner du at omdanne en travl hverdag med mangeartede opgaver og har du mod på at være med til løse opgaver for Naalakkersuisoq, så er det netop dig, vi gerne vil have med på holdet som vores nye kollega.

Stillingen som ministersekretær er ledig til besættelse pr. 1. december 2023 eller snarest efter aftale.

Om stillingen

Ledelsessekretariatet er én ud af 3 afdelinger i departementet, som varetager de departementale opgaver inden for områderne bolig, bygherrerolle, bygningsmyndighed og infrastruktur. Der er ca. 30 medarbejdere i departementet. Ledelsessekretariatet består af 7 medarbejdere og er en stabsfunktion i departementet. Som et eksempel på opgaverne i afdelingen, kan nævnes koordinering og ekspedering af henvendelser til departementet og til Naalakkersuisoq, sager til og fra Naalakkersuisut og Inatsisartut, post, høringer, oversættelser, kvalitetssikring, arkivføring, projektledelse og udviklingsopgaver inkl. workshops, fremlæggelser og sidemandsoplæringer af interne instrukser, retningslinjer, arbejdsprocedurer og vejledninger fx vedr. sagsbehandling, indkøb, service, personalearrangementer, m.m.

Ministersekretæren vil organisatorisk være placeret i Ledelsessekretariatet, og ministersekretærens opgaver fastlægges i samarbejde med Naalakkersuisoq. Ministersekretæren refererer til Afdelingschefen i Ledelsessekretariatet.

 • Opgaverne kan være: Medvirken til at sikre, at Naalakkersuisoq får den bedst mulige service og betjening.
 • En praktisk koordinering af Naalakkersuisoqs daglige arbejde i departementet, herunder i forhold til arbejdet i Naalakkersuisut og Inatsisartut.
 • Modtagelse og medvirken til at sikre koordineringen af henvendelser til Naalakkersuisoq.
 • Ansvarlig for aftale- og kalenderstyringen for Naalakkersuisoq og andre opgaver af praktisk karakter.
 • Planlægning og forberedelse af møder og tjenesterejser for Naalakkersuisoq, deltagelse heraf, samt andre opgaver af praktisk karakter fx bidrage til borgermøder, m.m.
 • Sekretæropgaver for Naalakkersuisoq fx kontakt med medier, dokumenthåndtering, udarbejdelse af referater og notater, m.m.
 • Give input til og bidrage ved udarbejdelsen af taler, breve, pressemeddelelser, m.v.
 • Ad hoc i Ledelsessekretariatet.

Ministersekretæren skal være indstillet på at indgå i løsning af Departementets øvrige opgaver, når vedkommende ikke er beskæftiget med opgaver for Naalakkersuisoq. Der må påregnes en vis rejseaktivitet i forbindelse med stillingen.

 • Vi forventer At du har eller er i gang med en relevant uddannelse.
 • At du behersker dansk i såvel skrift som tale, og at du behersker engelsk som minimum på samtaleniveau.
 • At du har flair for kommunikation og gode skriftlige og kommunikative evner.
 • At du har indgående kendskab til det grønlandske kultur og samfund og er interesseret og følger med i det nyeste i politik og nyheder.
 • At du er imødekommende og har gode samarbejdsevner.
 • At du er nysgerrig, udadvendt, proaktiv og initiativrig.
 • At du kan lide at arbejde under tidspres og kan arbejde effektivt og udviser fleksibilitet selv i pressede situationer.
 • At du er omstillingsparat, har gåpåmod, og kan tilpasse dig arbejdet i en politisk styret organisation.

Det vil være en fordel, hvis du behersker grønlandsk i skrift og tale og har erfaring med politiske beslutningsprocesser fx Inatsisartuts samlinger, sager til Naalakkersuisut samt sagsbehandling og offentlig forvaltning. Det vil også være en fordel, hvis du har en solid erfaring med forskellige social media platforme samt IT-værktøjer, herunder F2, Outlook, Microsoft 365, Teams, m.m.

Det skal bemærkes, at der er tale om en stilling med mange forskelligartede opgaver og et bredt ansvarsområde. Der kan påregnes aften- og weekendarbejde samt arbejde under tidspres. Dette særligt under Inatsisartut-samlingerne.

 • Vi tilbyder Et arbejde, der er tæt på den politiske beslutningsproces.
 • Et uformelt arbejdsmiljø med korte kommandoveje og engagerede kolleger.
 • Et foranderligt arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Aviâja Mørch Amondsen på telefon nr. 345252 eller via e-mail AVMA@nanoq.gl.

Ønsker du yderligere information om Grønlands Selvstyre, kan du læse mere på Naalakkersuisuts hjemmeside www.naalakkersuisut.gl

Ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 29. november 2023, kl. 12.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: AVMA@nanoq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Ministersekretær med flair for kommunikation

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

29 lis 2023

Osoba kontaktowa

Aviâja Mørch Amondsen
AVMA@nanoq.gl
+299 34 52 52

Job category

Office and finance /
Public administration

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du...

Czytaj więcej

AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsaf...

Czytaj więcej

AC-fuldmægtig til Plan og Myndighed

Vil du arbejde med en bred pallette af opgaver i en spændende forvaltning, der spænder bredere end de fleste? I denne nøglerolle er du med til at gøre...

Czytaj więcej

Afdelingsleder til Affaldscenteret i Nuuk

Sermersooq Kommuneqarfik is seeking a department manager for the Waste Center in Nuuk with a focus on waste management. The department manager will be...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...