IT-Supporter (1st eller 2nd level)

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Vi søger en dygtig og alsidig IT-supporter til at indgå i vores team. Den udvalgte kandidat vil være ansvarlig for at yde teknisk support til Selvstyrets Central Administrations medarbejdere, fejlfinding af hardware- og softwareproblemer, undersøge netværksproblemer og systemkonfigurationer.

IT-Supporter (1st eller 2nd level) Vi søger en dygtig og alsidig IT-supporter til at indgå i vores team. Den udvalgte kandidat vil være ansvarlig for at yde teknisk support til Selvstyrets Central Administrations medarbejdere, fejlfinding af hardware- og softwareproblemer, undersøge netværksproblemer og systemkonfigurationer. Den ideelle kandidat skal have fremragende kommunikationsevner, stærke problemløsningsevner og en dyb forståelse af it-infrastruktur og -systemer.

 • Ansvarsområder: Yde teknisk support til medarbejdere og kunder via telefon, e-mail og personligt
 • Fejlfinding af hardware-, netværks- og softwareproblemer på stationære computere, bærbare computere og mobile enheder
 • Installere og konfigurere software, hardware
 • Identificere og eskalere komplekse tekniske problemer til IT-Chef eller server- og netværksdrift leverandør efter behov
 • Dokumentere alle supportaktiviteter i ticketsystem
 • Udvikle og vedligeholde teknisk dokumentation og brugervejledninger
 • Deltagelse i VIP-vagtordning
 • Krav: Relevant IT-uddannelse
 • Erfaring inden for IT-support eller et relateret område
 • Stort kendskab til Windows- og Mac-operativsystemer
 • Kendskab til netværkskoncepter og -protokoller
 • Erfaring med Microsoft Office og andre produktivitetsprogrammer
 • Fremragende kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt
 • Evne til at arbejde selvstændigt og som en del af et team
 • Stærke problemløsningsevner og sans for detaljer
 • ITIL certificeret eller kendskab til det (Kursus tilbydes hvis ikke certificeret)
 • Ren straffeattest

Vi kan tilbyde dig en udfordrende og spændende stilling med mulighed for at lære meget i en dynamisk og ung organisation, hvor tingene går stærkt og hvor der er kort fra beslutning til eksekvering.

Hvis du opfylder kravene og er interesseret i stillingen, bedes du indsende dit CV og din ansøgning i det link herunder.

Om os

Digitaliseringsstyrelsens mål er at fremme den digitale udvikling i samfundet gennem øget anvendelse af it og digitalisering, herunder effektivisering af den offentlige administration. I 2023 er indsatsen rettet mod udvikling af it-systemer og organisatorisk udvikling, der kan understøtte de store reformer i det grønlandske samfund.

Vi beskæftiger p.t 32 medarbejdere i Digitaliseringsstyrelsen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer.

Vi lægger vægt på, at Digitaliseringsstyrelsens ansatte kan supplere hinanden i forhold til faglighed og erfaringer, men særlig vigtigt er det, at du er rollemodel i arbejdet med styrelsens mål og retning og i at efterleve Digitaliseringsstyrelsens værdier: Effektivitet, Samarbejde, Ansvarlighed og Videndeling.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef,

Aputsiaq Gudbrand Petersen på:

Mail: apu@nanoq.gl

Telefon +299 345887

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, men skal være os i hænde før deadline.

Digitaliseringsstyrelsen er organiseret under Formandens Departement. Læs om os på Digitalimik.gl

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Apu@nanoq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

IT-Supporter (1st eller 2nd level)

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

9 lis 2023

Osoba kontaktowa

Aputsiaq Gudbrand Petersen
Apu@nanoq.gl
+299 34 58 87

Job category

Information Technology /
IT maintenance and support

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej dziedzinie.

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...