Akademisk projektleder

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Departementet for Sundhed søger en skrivestærk og handlekraftig projektleder som skal arbejde med koordinering og implementering af sundhedskommissionens anbefalinger. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelsesperiode på to år, men med mulighed for forlængelse.

Akademisk projektleder søges til Departementet for Sundhed Akademisk projektleder søges til Departementet for Sundhed

Departementet for Sundhed søger en skrivestærk og handlekraftig projektleder som skal arbejde med koordinering og implementering af sundhedskommissionens anbefalinger.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelsesperiode på to år, men med mulighed for forlængelse.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være at sikre implementering af sundhedskommissionens overordnede anbefalinger, samt at arbejde målrettet for at skabe rammerne for rekruttering, koordinering og implementering af udenlandsk arbejdskraft i Det Grønlandske Sundhedsvæsen.

  • Projektlederen skal i særlig grad have fokus på: At håndtere den overordnede varetagelse af koordineringen, uddelegeringen og implementeringen af sundhedskommissionens anbefalinger på tværs af relevante ressortområder, samt det politiske niveau.
  • At varetage den overordnede projektstyring af implementeringen af udenlandsk arbejdskraft i Det Grønlandske Sundhedsvæsen.

Du kan læse sundhedskommissionens betænkning ved at klikke her.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse på minimum kandidatniveau og har erfaring fra sundhedsområdet. Desuden forventer vi, at du har kendskab og erfaring med arbejdet i en politisk organisation, herunder forståelse for processer i det offentlige system. Derudover forventer vi, at du:

  •   Har flair for koordination og erfaring med projektledelse.
  • Har gode kommunikationskundskaber, mundtlige såvel som skriftlige.
  • Arbejder struktureret, er grundig og kvalitetsbevidst, og er god til at overholde frister.
  • At du har vilje til at gøre en forskel i arbejdsområdet, som nyder stor politisk bevågenhed.
  • Har kendskab til det grønlandske samfund.
  • Gerne tresproget – grønlandsk, dansk og engelsk.
  • Har en løsningsorienteret tilgang.
  • Trives i en travl hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling inden for et stort, spændende og udfordrende område. Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling med gode kollegaer og uformel omgangstone. Vi er en arbejdsplads med interessante og faglige udfordringer, hvor teamwork og faglig professionalisme vægtes højt.

 

Vil du vide mere?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Aka Olesen, tlf. +299 34 6669, e-mail: akol@nanoq.gl eller departementschef Nike Berthelsen tlf. +299 346690 e-mail nike@nanoq.gl.

Ansøgningsfrist

Ansøgningen vedlagt CV og kopier af eksamensbevis samt referencer/referenceliste skal sendes via nedenstående link senest den 27. november 2023.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Akol@nanoq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Akademisk projektleder

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

27 lis 2023

Osoba kontaktowa

Aka Olesen
Akol@nanoq.gl
+299 34 6669

Job category

Office and finance /
Public administration

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Jurist

Hovedformålet med stillingen er at koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde igennem indhentning af og kvalitets...

Czytaj więcej

Fritidsleder/forebyggelseskoordinator

Fritidsleder/forebyggelseskoordinator i Kangaamiut har en vigtig rolle i bygden og har ansvaret for museum, klub, kunstnerhuset Tupilak, fritidsunderv...

Czytaj więcej

Overassistent til Avatangiisinut Ingerlatsivik i Qaqortoq

Ved Kommune Kujalleq, Avatangiisinut Ingerlatsivik er en stilling som fuldmægtig i Qaqortoq ledig til besættelse den 01. Januar 2023 eller efter nærme...

Czytaj więcej

Sagsbehandler til Tilsynsmyndigheden i Forvaltning for Anlæg og Miljø

Sermersooq Kommune søger en dygtig og dedikeret Sagsbehandler til Tilsynsmyndigheden / Forvaltning for Anlæg og Miljø. Stillingen indebærer håndtering...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...