Akademisk projektleder

Attention needed

pages.job.expired_info

Departementet for Sundhed søger en skrivestærk og handlekraftig projektleder som skal arbejde med koordinering og implementering af sundhedskommissionens anbefalinger. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelsesperiode på to år, men med mulighed for forlængelse.

Akademisk projektleder søges til Departementet for Sundhed Akademisk projektleder søges til Departementet for Sundhed

Departementet for Sundhed søger en skrivestærk og handlekraftig projektleder som skal arbejde med koordinering og implementering af sundhedskommissionens anbefalinger.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelsesperiode på to år, men med mulighed for forlængelse.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være at sikre implementering af sundhedskommissionens overordnede anbefalinger, samt at arbejde målrettet for at skabe rammerne for rekruttering, koordinering og implementering af udenlandsk arbejdskraft i Det Grønlandske Sundhedsvæsen.

  • Projektlederen skal i særlig grad have fokus på: At håndtere den overordnede varetagelse af koordineringen, uddelegeringen og implementeringen af sundhedskommissionens anbefalinger på tværs af relevante ressortområder, samt det politiske niveau.
  • At varetage den overordnede projektstyring af implementeringen af udenlandsk arbejdskraft i Det Grønlandske Sundhedsvæsen.

Du kan læse sundhedskommissionens betænkning ved at klikke her.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse på minimum kandidatniveau og har erfaring fra sundhedsområdet. Desuden forventer vi, at du har kendskab og erfaring med arbejdet i en politisk organisation, herunder forståelse for processer i det offentlige system. Derudover forventer vi, at du:

  •   Har flair for koordination og erfaring med projektledelse.
  • Har gode kommunikationskundskaber, mundtlige såvel som skriftlige.
  • Arbejder struktureret, er grundig og kvalitetsbevidst, og er god til at overholde frister.
  • At du har vilje til at gøre en forskel i arbejdsområdet, som nyder stor politisk bevågenhed.
  • Har kendskab til det grønlandske samfund.
  • Gerne tresproget – grønlandsk, dansk og engelsk.
  • Har en løsningsorienteret tilgang.
  • Trives i en travl hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling inden for et stort, spændende og udfordrende område. Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling med gode kollegaer og uformel omgangstone. Vi er en arbejdsplads med interessante og faglige udfordringer, hvor teamwork og faglig professionalisme vægtes højt.

 

Vil du vide mere?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Aka Olesen, tlf. +299 34 6669, e-mail: akol@nanoq.gl eller departementschef Nike Berthelsen tlf. +299 346690 e-mail nike@nanoq.gl.

Ansøgningsfrist

Ansøgningen vedlagt CV og kopier af eksamensbevis samt referencer/referenceliste skal sendes via nedenstående link senest den 27. november 2023.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Akol@nanoq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Job Title

Akademisk projektleder

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 27, 2023

Contact Person

Aka Olesen
Akol@nanoq.gl
+299 34 6669

Job category

Office and finance /
Public administration

Available jobs in the same field

AC-fuldmægtig

Brænder du for at styrke børns rettigheder? Er du god til at arbejde analytisk, selvstændig og projektorienteret? Så er jobbet som AC-fuldmægtig hos b...

Read More

AC-fuldmægtig til Plan og Myndighed

Vil du arbejde med en bred pallette af opgaver i en spændende forvaltning, der spænder bredere end de fleste? I denne nøglerolle er du med til at gøre...

Read More

Overassistent til Avatangiisinut Ingerlatsivik i Qaqortoq

Ved Kommune Kujalleq, Avatangiisinut Ingerlatsivik er en stilling som fuldmægtig i Qaqortoq ledig til besættelse den 01. Januar 2023 eller efter nærme...

Read More

Afdelingsleder til Affaldscenteret i Nuuk

Sermersooq Kommuneqarfik is seeking a department manager for the Waste Center in Nuuk with a focus on waste management. The department manager will be...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...