Engageret og faglig dygtig souschef søges til døgninstitutionen Inuusuttut Inaat i Qaqortoq

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Inuusuttut Inaat i Grønland søger en souschef til at indgå i ledelsesteamet og arbejde med udvikling af institutionen. Souschefen skal have ledelseserfaring, pædagoguddannelse og kendskab til døgninstitutionsarbejde. Der lægges vægt på anerkendende tilgang til børnene.

Vil du være med i et nyetableret ledelsesteam? Så er det dig vi søger.

Inuusuttut Inaat søger en souschef med mulighed for tiltrædelse 15. oktober 2023 eller efter aftale.

Du vil sammen med forstanderen og afdelingslederne, stå i spidsen for at drive udviklingen på stedet, hvor pædagogik, udvikling og nærvær er i kurs.

Om stillingen:

Som souschef vil du indgå i et tæt samarbejde med øvrige ledelse, samt frontpersonalet. Inuusuttut Inaat arbejder ud fra spædbarn terapeutiske metoder og møder hvert enkelt barn med en anerkendende i tilgangen.

- Institutionen er fordelt over 3 afdelinger, med plads til i alt 19 børn, primært tages der imod den yngste målgruppe, men børnegruppen spænder til 18 år, da vi gerne følger børnene så langt som muligt.

Vi forventer at:

- Du er uddannet pædagog

- Har ledelses erfaring

- Har gode samarbejdsevner

- Har erfaring fra døgninstitutions arbejde

- Har overblik og gennemslagskraft

- Har evner til at føre en ansvarlig anerkendende relations pædagogik

- Medvirke til at sikre trivsel og omsorg

- Sammen med Forstander føre de administrative opgaver

- Træder til under Forstanderens fravær

- At du er villig til at indgå i et bagvagtsrul

Det som vi kan tilbyde tilbyder er:

- Et job med mange udfordringer

- Mulighed for kursus og efteruddannelse

- Vi tilbyder en arbejdsplads i stadig udvikling

- Sags- og personlig supervision

- En døgninstitution som du kan være med til at udvikle

Arbejdstiden er 40 timer ugentligt

Yderlige oplysninger fås ved henvendelse til institutionen telefon 642117 eller inaat@nanoq.gl

Se Inuusuttut inaat under. www.uupi.gl

Ansøgningsfristen er 05. oktober 2023

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: inaat@nanoq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Engageret og faglig dygtig souschef søges til døgninstitutionen Inuusuttut Inaat i Qaqortoq

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

5. okt. 2023

Kontaktperson

Camilla Hansen
inaat@nanoq.gl
+299 642117

Kategori

Ledelse og personale /
Ledelse

Ledige stillinger i samme kategori

Økonom

Koordiner det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde og styrkelse af kommunernes position i bloktilskudsforhandlinger og and...

Læs mere

HR Partner

Kommune Qeqertalik søger en HR-partner til besættelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale. Har du en stærk HR-faglighed og er god til at skabe relat...

Læs mere

Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for...

Læs mere

Skoleinspektør

Ledende skoleinspektørstillingen opslås til besættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Personalet på Tasersuup Atuarfia, elever og ikk...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...