Engageret og faglig dygtig souschef søges til døgninstitutionen Inuusuttut Inaat i Qaqortoq

Attention needed

pages.job.expired_info

Inuusuttut Inaat i Grønland søger en souschef til at indgå i ledelsesteamet og arbejde med udvikling af institutionen. Souschefen skal have ledelseserfaring, pædagoguddannelse og kendskab til døgninstitutionsarbejde. Der lægges vægt på anerkendende tilgang til børnene.

Vil du være med i et nyetableret ledelsesteam? Så er det dig vi søger.

Inuusuttut Inaat søger en souschef med mulighed for tiltrædelse 15. oktober 2023 eller efter aftale.

Du vil sammen med forstanderen og afdelingslederne, stå i spidsen for at drive udviklingen på stedet, hvor pædagogik, udvikling og nærvær er i kurs.

Om stillingen:

Som souschef vil du indgå i et tæt samarbejde med øvrige ledelse, samt frontpersonalet. Inuusuttut Inaat arbejder ud fra spædbarn terapeutiske metoder og møder hvert enkelt barn med en anerkendende i tilgangen.

- Institutionen er fordelt over 3 afdelinger, med plads til i alt 19 børn, primært tages der imod den yngste målgruppe, men børnegruppen spænder til 18 år, da vi gerne følger børnene så langt som muligt.

Vi forventer at:

- Du er uddannet pædagog

- Har ledelses erfaring

- Har gode samarbejdsevner

- Har erfaring fra døgninstitutions arbejde

- Har overblik og gennemslagskraft

- Har evner til at føre en ansvarlig anerkendende relations pædagogik

- Medvirke til at sikre trivsel og omsorg

- Sammen med Forstander føre de administrative opgaver

- Træder til under Forstanderens fravær

- At du er villig til at indgå i et bagvagtsrul

Det som vi kan tilbyde tilbyder er:

- Et job med mange udfordringer

- Mulighed for kursus og efteruddannelse

- Vi tilbyder en arbejdsplads i stadig udvikling

- Sags- og personlig supervision

- En døgninstitution som du kan være med til at udvikle

Arbejdstiden er 40 timer ugentligt

Yderlige oplysninger fås ved henvendelse til institutionen telefon 642117 eller inaat@nanoq.gl

Se Inuusuttut inaat under. www.uupi.gl

Ansøgningsfristen er 05. oktober 2023

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Contact Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: inaat@nanoq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Job Title

Engageret og faglig dygtig souschef søges til døgninstitutionen Inuusuttut Inaat i Qaqortoq

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

5. okt 2023

Contact Person

Camilla Hansen
inaat@nanoq.gl
+299 642117

Job category

Aqutsineq aamma sulisut /
Management

Available jobs in the same field

Økonom

Koordiner det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde og styrkelse af kommunernes position i bloktilskudsforhandlinger og and...

Misissoruk

Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for...

Misissoruk

Viceskoleinspektør

Qeqertarsuaq - Skolen søger en viceskoleinspektør. Ved Kommune Qeqertalik Qeqertarsuaq, søger en viceskoleinspektør stilling ledig til besættelse pr....

Misissoruk

Skoleinspektør

Ledende skoleinspektørstillingen opslås til besættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Personalet på Tasersuup Atuarfia, elever og ikk...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...