KTI, Jern- & Metalskolen søger to faglærere til Elektriker uddannelsen

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Tech College Greenland i Nuuk søger en engageret elektriker eller installatør til at undervise på elektrikeruddannelsen. Som underviser skal man planlægge, gennemføre og evaluere undervisningen sammen med kollegaer. Uddannelsen omfatter grundforløb og hovedforløb H1, og undervisningen foregår på dansk. Som underviser skal man være udadvendt og engageret i at give eleverne den bedst mulige faglige ballast. Man skal have en elektriker- eller installatøruddannelse og gerne flere års erhvervserfaring. Kendskab til love og regler i faget er en fordel. Som nyansat tilbydes pædagogisk grunduddannelse betalt af arbejdsgiveren. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst med Grønlands Selvstyre.

Er du klar til nye udfordringer og vil du have en oplevelse for livet? Så skal du være Tech College Greenland ́s nye underviser og kollega på elektrikeruddannelsen i Nuuk.

Vi søger en elektriker eller installatør med lyst til at undervise fremtidens elektrikere og give dem en personlig og faglig ballast. En underviser der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. En kollega der er engageret, teamorienteret og udadvendt.

Opgaver: Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen. Vi udbyder grundforløb og hovedforløb H1 i faget her i Grønland. Det videre skoleforløb tager eleverne til Danmark og derfor forgår undervisningen hovedsageligt på dansk. Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse. Elektrikeruddannelsen på KTI drives af engagerede kolleger. I teamet har vi fokus på at skabe en rød tråd i undervisningen og sikre, at alle lever op til en meget høj undervisningsstandard. Vi brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Profil: Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som elektriker, installatør eller tilsvarende dokumenterede kvalifikationer, der har relevans for elektrikeruddannelsen
  • har interesse for at undervise og vejlede, og har lyst til at dele din viden med eleverne
  • er rimelig fortrolig i omgang og anvendelse af digitale medier
  • har kendskab til love og regler i faget– og er interesseret i at holde dig opdateret
  • gerne erfaring med netværk og alarmer
  • som fagperson er fagligt og teknisk nysgerrig
  • som person er udadvendt, udviklingsorienteret og har lyst til sammen med teamet at give den gas for at levere KTI ́s kerneopgave: Den bedste undervisning til elever og kursister Du skal gerne have flere års relevant erhvervserfaring inden for faget.

Vi tilbyder: KTI tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer for udvikling, personligt som fagligt. Hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere den undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk grunduddannelse (PG), som foregår i arbejdstiden og ofte i andre byer på kysten i Grønland. Uddannelsen giver samme kompetencer som den danske PG.

Ansøgningsfrist: 08. oktober 2023. Tiltrædelsesdato: 1. november 2023 eller efter aftale.

Vi ønsker, at ansættelsesforholdet indledes med en 3 måneders prøvetid.

KTI - Tech College Greenland er den Grønlandske tekniske skole. Vi udbyder uddannelser i flere retninger, Nuuk afdeling - Auto, Marine, skibsmontør, smed, terminal og elektrikeruddannelserne. Sisimiut afdeling – Bygge og anlægs, råstofuddannelserne. Desuden er GUX Sisimiut en del af KTI Nuuk er hovedstaden i Grønland, vi er ca. 18.800 indbyggere. Her er alt hvad livet kan begære, biograf/ kulturhus, caféer /restauranter og svømmehal. Masser af fritidsaktiviteter, moderne folkeskoler og dagtilbud. Alt hvad en moderne hovedstad tilbyder og så har vi en enestående og ubeskrivelig natur lige i baghaven.

Løn- og ansættelsesforhold: Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

KTI, Jern- & Metalskolen søger to faglærere til Elektriker uddannelsen

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

8. okt. 2023

Kontaktperson

KTI HR

+299 86 16 00

Kategori

Industri og håndværk /
Elektriker

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...