KTI, Jern- & Metalskolen søger to faglærere til Elektriker uddannelsen

Attention needed

pages.job.expired_info

Tech College Greenland i Nuuk søger en engageret elektriker eller installatør til at undervise på elektrikeruddannelsen. Som underviser skal man planlægge, gennemføre og evaluere undervisningen sammen med kollegaer. Uddannelsen omfatter grundforløb og hovedforløb H1, og undervisningen foregår på dansk. Som underviser skal man være udadvendt og engageret i at give eleverne den bedst mulige faglige ballast. Man skal have en elektriker- eller installatøruddannelse og gerne flere års erhvervserfaring. Kendskab til love og regler i faget er en fordel. Som nyansat tilbydes pædagogisk grunduddannelse betalt af arbejdsgiveren. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst med Grønlands Selvstyre.

Er du klar til nye udfordringer og vil du have en oplevelse for livet? Så skal du være Tech College Greenland ́s nye underviser og kollega på elektrikeruddannelsen i Nuuk.

Vi søger en elektriker eller installatør med lyst til at undervise fremtidens elektrikere og give dem en personlig og faglig ballast. En underviser der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. En kollega der er engageret, teamorienteret og udadvendt.

Opgaver: Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen. Vi udbyder grundforløb og hovedforløb H1 i faget her i Grønland. Det videre skoleforløb tager eleverne til Danmark og derfor forgår undervisningen hovedsageligt på dansk. Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse. Elektrikeruddannelsen på KTI drives af engagerede kolleger. I teamet har vi fokus på at skabe en rød tråd i undervisningen og sikre, at alle lever op til en meget høj undervisningsstandard. Vi brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Profil: Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som elektriker, installatør eller tilsvarende dokumenterede kvalifikationer, der har relevans for elektrikeruddannelsen
  • har interesse for at undervise og vejlede, og har lyst til at dele din viden med eleverne
  • er rimelig fortrolig i omgang og anvendelse af digitale medier
  • har kendskab til love og regler i faget– og er interesseret i at holde dig opdateret
  • gerne erfaring med netværk og alarmer
  • som fagperson er fagligt og teknisk nysgerrig
  • som person er udadvendt, udviklingsorienteret og har lyst til sammen med teamet at give den gas for at levere KTI ́s kerneopgave: Den bedste undervisning til elever og kursister Du skal gerne have flere års relevant erhvervserfaring inden for faget.

Vi tilbyder: KTI tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer for udvikling, personligt som fagligt. Hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere den undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk grunduddannelse (PG), som foregår i arbejdstiden og ofte i andre byer på kysten i Grønland. Uddannelsen giver samme kompetencer som den danske PG.

Ansøgningsfrist: 08. oktober 2023. Tiltrædelsesdato: 1. november 2023 eller efter aftale.

Vi ønsker, at ansættelsesforholdet indledes med en 3 måneders prøvetid.

KTI - Tech College Greenland er den Grønlandske tekniske skole. Vi udbyder uddannelser i flere retninger, Nuuk afdeling - Auto, Marine, skibsmontør, smed, terminal og elektrikeruddannelserne. Sisimiut afdeling – Bygge og anlægs, råstofuddannelserne. Desuden er GUX Sisimiut en del af KTI Nuuk er hovedstaden i Grønland, vi er ca. 18.800 indbyggere. Her er alt hvad livet kan begære, biograf/ kulturhus, caféer /restauranter og svømmehal. Masser af fritidsaktiviteter, moderne folkeskoler og dagtilbud. Alt hvad en moderne hovedstad tilbyder og så har vi en enestående og ubeskrivelig natur lige i baghaven.

Løn- og ansættelsesforhold: Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Contact Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Share the job on

Available jobs at the same company

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Job Title

KTI, Jern- & Metalskolen søger to faglærere til Elektriker uddannelsen

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

8. okt 2023

Contact Person

KTI HR

+299 86 16 00

Job category

Sanaartorneq assassornerlu /
Electrician

Available jobs in the same field

Montør / Elektriker

Greenland Electricity ApS søger en erfaren elektriker til en dynamisk og fleksibel arbejdsplads. Kandidaten skal have mindst 5 års erfaring, være dygt...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...