Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Oversætter med flair for koordination og samarbejde Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet. Opgaverne skifter mellem oversættelser, korrekturlæsning og tolkning ved behov.

Du kommer til at indgå et team bistående af en eksisterende oversætter og øvrige kollegaer som står for praktisk og strategisk kommunikation i form af oplæg, pressemeddelelser, information-kampagner og meget mere i samspil med andre aktører i departementet.

 • Dine opgaver vil omhandle bl.a.: Udføre oversættelsesopgaver
 • Koordination af oversættelsesopgaver
 • Kvalitetssikring af oversættelser i departementet
 • Oversættelse af f.eks. oplæg, bemærkninger, notater, §37 spørgsmål og lovforslag, både for Inatsisartut og naalakkersuisoq

Du vil indgå i et team til betjening af den politiske og administrative ledelse og fagafdelinger indenfor sundhedsområdet. Du vil referere til administrationschefen for ledelsessekretariatet.

 • Faglige kvalifikationer: Gerne uddannet oversætter/tolk eller anden relevant uddannelse
 • Erfaring fra tilsvarende stillinger eller miljøer er en fordel
 • Brugerniveau på MS Office-pakken og generel god systemforstående. Erfaring med TMS er en fordel.
 • Gode sprogkundskaber på grønlandsk, dansk og gerne engelsk.
 • Personlige kvalifikationer: Selvstændighed og evne til at bevare overblikket i stressede situationer
 • Ordenssans og omhyggelighed
 • Gode kommunikationsevner
 • Høj grad af service-minded over for dine samarbejdspartnere
 • I høj grad mødestabil og fleksibel omkring arbejdstider og opgaver
 • Udpræget hold spiller

Nærmere oplysninger om stillingens indhold og omfang kan fås ved henvendelse til administationschef Lars Jørgen Petersen på telefon 345449, eller pr. mail: ljp@nanoq.gl

Er du interesseret, send da hurtigst muligt og senest den 5. december 2023, din ansøgning med CV og eventuelle referencer vha. linket herunder

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Ljp@nanoq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

5. dec. 2023

Kontaktperson

Lars Jørgen Petersen
Ljp@nanoq.gl
+45

Kategori

Kontor og økonomi /
Oversættelse og sprog

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...