Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Attention needed

pages.job.expired_info

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Oversætter med flair for koordination og samarbejde Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet. Opgaverne skifter mellem oversættelser, korrekturlæsning og tolkning ved behov.

Du kommer til at indgå et team bistående af en eksisterende oversætter og øvrige kollegaer som står for praktisk og strategisk kommunikation i form af oplæg, pressemeddelelser, information-kampagner og meget mere i samspil med andre aktører i departementet.

 • Dine opgaver vil omhandle bl.a.: Udføre oversættelsesopgaver
 • Koordination af oversættelsesopgaver
 • Kvalitetssikring af oversættelser i departementet
 • Oversættelse af f.eks. oplæg, bemærkninger, notater, §37 spørgsmål og lovforslag, både for Inatsisartut og naalakkersuisoq

Du vil indgå i et team til betjening af den politiske og administrative ledelse og fagafdelinger indenfor sundhedsområdet. Du vil referere til administrationschefen for ledelsessekretariatet.

 • Faglige kvalifikationer: Gerne uddannet oversætter/tolk eller anden relevant uddannelse
 • Erfaring fra tilsvarende stillinger eller miljøer er en fordel
 • Brugerniveau på MS Office-pakken og generel god systemforstående. Erfaring med TMS er en fordel.
 • Gode sprogkundskaber på grønlandsk, dansk og gerne engelsk.
 • Personlige kvalifikationer: Selvstændighed og evne til at bevare overblikket i stressede situationer
 • Ordenssans og omhyggelighed
 • Gode kommunikationsevner
 • Høj grad af service-minded over for dine samarbejdspartnere
 • I høj grad mødestabil og fleksibel omkring arbejdstider og opgaver
 • Udpræget hold spiller

Nærmere oplysninger om stillingens indhold og omfang kan fås ved henvendelse til administationschef Lars Jørgen Petersen på telefon 345449, eller pr. mail: ljp@nanoq.gl

Er du interesseret, send da hurtigst muligt og senest den 5. december 2023, din ansøgning med CV og eventuelle referencer vha. linket herunder

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Ljp@nanoq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

No jobs available at the same company.

Job Title

Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Job Type

Full Time

Application Deadline

Dec 5, 2023

Contact Person

Lars Jørgen Petersen
Ljp@nanoq.gl
+45

Job category

Office and finance /
Translation and language

Available jobs in the same field

No jobs available in the same field.

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...