Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie Profil

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Vi forestiller os

At du måske selv er studerende, men har noget livserfaring med i bagagen og kan fremstå som den voksne og ansvarlige rollemodel overfor vores godt 85 kollegielever, der alle er mellem 15 og 25 år.

At du er humoristisk og er en kreativ person

At du har kendskab til, hvad der rører sig blandt de unge

At du kan arbejde selvstændigt og bidrage med egne initiativer

At du har en smittende energi og kan få de unge med på aktiviteterne

Vi forventer

At du er yderst stabil og villig til at indgå i en arbejdsuge med skiftende arbejdstider fordelt på eftermiddag/aften og weekend.

At du er robust og kan møde de unge, hvor de er.

Vi foretrækker, at du er grønlandsktalende og/eller dobbeltsproget.

Vi kan tilbyde

Et fantastisk lille team af ildsjæle, bestående af 4 faste medarbejdere og 1 ungarbejder, som alle brænder for at give de unge de bedste vilkår, mens de går på GUX og bor på Det Røde Kollegie.

På Det Røde Kollegie er der plads til forskelligheder, og du får stor medbestemmelse i din egen hverdag.

INFO OM DET RØDE KOLLEGIE HERUNDER, SAMT KONTAKTOPLYSNINGER: 

Uddannelsesleder Tine Skindhøj, +299 585797, tsk@gu-nuuk.gl

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Tsk@gu-nuuk.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Ansættelsesform

Deltid

Ansøgningsfrist

1. dec. 2023

Kontaktperson

Tine Skindhøj
Tsk@gu-nuuk.gl
+299 585797

Kategori

Undervisning /
Pædagog

Ledige stillinger i samme kategori

souschef

Aasiaat - Vuggenstuen Vâva søger en souschef for tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale, i Vuggestuen ”Vâva”. Stillingen er en ful...

Læs mere

Konsulent vikar for Specialundervisning i Maniitsoq

Konsulent vikar for Specialundervisning i Maniitsoq Qeqqani MISI er en rådgivende og vejledende instans, der arbejder med børn og unge i alderen 0 – 1...

Læs mere

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil...

Læs mere

Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atu...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...