Pædagog

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

QivioqDaginstitution Integreret "Qivioq" søger en pædagog til integreret daginstitution "Qivioq" med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Institutionen er normeret til 96 børn og er åben mellem kl. 7:00-17:00. Pædagogen skal være ansvarlig for forskellige planer og udvise respekt overfor forældre og kollegaer.

Daginstitution Integreret "Qivioq" søger en pædagog.

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret pædagog til integreret daginstitution ”Qivioq” med tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Institution ”Qivioq” er en dagsinstitution for 0-6 årige.

Den er normeret til 96 børn. Disse er fordelt i 6 stuer.

Personalet på stuen: en pædagog, en socialhjælper og en medhjælper.

Derudover er der rengøringsassistent,1/2 rengøringsassistent ½ køkkenhjælper, køkkenassistent, leder: en støtteperson i børnehave og i vuggestuen hvis der er behov for det.

Daginstitution Integreret ”Qivioq” er åben mellem kl.: 7:00-17:00, den er placeret i Samuel Kleinschmidts vej i byen.

Pædagogen skal ansat som stue pædagog Qivioq's børnehave. Han/hun skal være ansvarlig for forskellige planer. "I henhold til Inatsisartutlov nr. 16 af 3. december 2012 om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen udarbejdelse planer og aktiviteter.

Forventninger til ansøgere:

·At du er uddannet pædagog eller lignende.

·Du skal være ansvarlig leder for 12 børn og medarbejdere i en stue.

·At du er kreativ

·At du udviser respekt overfor forældre og kollegaer. Og er imødekommende.

·At du er med på forandringer.

·At du kan bevare overblikket i en travle arbejdsplads.

·Pædagogiske redskaber: Pædagogisk idræt, 7 principper og at du har kendskab til Kammagiitta – Fri for Mobberi.

·At du er anerkendende.

·Respekterer mødetider.

Vi lægger desuden vægt på:

·Stabil, kvalitetsbevidst og sans for deltaljer

·Kan håndtere mange bolde uden at stresse

·Kan skrive og formulere sig mundtligt klart og tydeligt

·Arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og serviceorienteret

·Udviser fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og løbende justeringer i arbejdsfordeling

·Evner at arbejde fokuseret og struktureret i en hektisk hverdag

·Er robust og udviser initiativ, overskud og handlekraft

·Bidrager aktivt til løbende at udvikle og forbedre vores opgaveløsning

·At du har lyst til at være med i udvikling, med udgangspunkt i barnets aktuelle status.

Vi tilbyder:

Et udfordrende job med muligheder for selv at præge indholdet og få et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring. Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads og bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt ledelsesmæssig sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til leder Hansine Mathiassen, tlf. +299 36 68 00 eller e-mail: hanm@sermersooq.gl

Straffe- og Børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende hos Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem

Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1006-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Kontaktoplysninger

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Hanm@sermersooq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Pædagog

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

28. nov. 2023

Kontaktperson

Hansine Mathiassen
Hanm@sermersooq.gl
+299 36 68 00

Kategori

Undervisning /
Pædagog

Ledige stillinger i samme kategori

Socialhjælper til Angaju i Maniitsoq

Stillingen som socialhjælper i daginstitutionen Angaju er fuldtidsstilling med 40 timer pr. uge. Der er plads til 40 børn mellem 3-6 år, som er fordel...

Læs mere

Konsulent vikar for Specialundervisning i Maniitsoq

Konsulent vikar for Specialundervisning i Maniitsoq Qeqqani MISI er en rådgivende og vejledende instans, der arbejder med børn og unge i alderen 0 – 1...

Læs mere

Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning m...

Læs mere

Støttepersoner til AKO Miniklub

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til AKO Miniklub og Atuarfik Hans Lynge. Stillingen er en fuldtidsstilling p...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...