UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder sine omgivelser og arbejdsopgaver med en positiv tilgang.

UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat Har du mod på nye udfordringer og vil du reelt være med til at gøre en stor forskel, så har vi en stilling til dig som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. 

PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.  

Seminariet har i alt ca. 300 studerende på 7 forskellige uddannelser: socialhjælperuddannelse, socialassistentuddannelse, professionsrettet bacheloruddannelse til socialpædagog, den decentrale pædagogmedhjælperuddannelse, dagtilbudsmedhjælperuddannelsen, rådgiver i socialt arbejde og rådgivningsassistentuddannelsen. Vi har lige  opstartet en diplomuddannelse i Specialpædagogik. 

Vi har godt 50 ansatte, hvoraf ca. 25 er undervisere.  

 • PI/SPS dækker hele Grønland med følgende væsentlige funktionsområder:   at uddanne og efteruddanne kvalificerede dagtilbudsmedhjælpere, socialpædagoger, socialassistenter, socialhjælpere, rådgivningsassistenter og rådgivere i socialt arbejde  
 • at inspirere til fagligt og uddannelsesmæssigt udvikling i den socialpædagogiske sektor  

 

 • Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb:   Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent  
 • Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde  

 

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder sine omgivelser og arbejdsopgaver med en positiv tilgang.

Du tilknyttes PI/SPS’ hovedafdeling med ansættelse i Ilulissat og skal kunne varetage koordinering af rammerne for undervisningen samt undervisningsopgaver på rådgivningsuddannelserne.  Du skal forvente, at der vil være rejseaktiviteter. Der kan blive tale om undervisningsopgaver i hele Grønland.  

Du bliver en del af et dygtigt underviserteam ved PI/SPS med mulighed for at samarbejde omkring det tværprofessionelle arbejde. Desuden får du som tovholder mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til at gøre en forskel på det sociale og pædagogiske område i hele Grønland.  

 

 • Følgende faglige og personlige kompetencer vægtes:   du er uddannet socialrådgiver på bachelorniveau - gerne suppleret med en master eller kandidat  
 • du har erhvervserfaring med rådgivningsarbejde på det sociale område  
 • du har undervisningserfaring og motiveres af at undervise unge eller voksne  
 • du har kendskab til diversiteten i det grønlandske samfund  
 • du er åben over for andre kulturelle tilgange  
 • du kan tage ansvar for egen undervisning samt sammenhæng og progression på hele uddannelsen  
 • du ser styrker ved at samarbejde, herunder tværfagligt samarbejde  
 • du har en anerkendende tilgang, er tillidsfuld og ansvarsbevidst.  
 • du er grønlandsksproget – da undervisningen vil foregå på grønlandsk  

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Kontaktperson ved yderligere oplysninger:  

Souschef  Marianne Nissen eller teamleder Laila Thorsen  

Tlf: +299 38 35 50   ;  e-mail: allaffik@pi.sps.gl 

Stillingen ønskes besat: Snarest muligt  

Ansøgningsfrist:  29. november 2023 kl. 8:00 (vestgrønlandsk tid). Ansættelsessamtaler vil blive umiddelbart efter 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Allaffik@pi.sps.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

29. nov. 2023

Kontaktperson

Laila Thorsen
Allaffik@pi.sps.gl
+299 38 35 50

Kategori

Undervisning /
Pædagog

Ledige stillinger i samme kategori

Pædagog

Engageret og dedikeret 2 pædagoger søges til den nye integrerede Institution Maligiaq. Vil du være med til at opbygge, vedligeholde og udvikle en børn...

Læs mere

Pædagog

Pædagog søges til Sikkerneq Daginstitutionen Vuggestue Sikkerneq i Avannaata Kommunia. Ansættelse fra 1. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Arbej...

Læs mere

Pædagoger til Integreret daginstitution Naalu i Sisimiut

Du skal være medansvarlig til at følge Inatsisartutlov nr. 16 af 3. december 2012 om pædagogisk udviklende tilbud til børn i førskolealderen, samt arb...

Læs mere

Underviser i dansk og engelsk til Sprogkurser

KTI søger 1 underviser i dansk og engelsk til Sprogkurser. Tiltrædelse: 15. januar 2024 eller efter aftale. Som underviser hos Sprogkurser har du den...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...