UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Attention needed

pages.job.expired_info

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder sine omgivelser og arbejdsopgaver med en positiv tilgang.

UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat Har du mod på nye udfordringer og vil du reelt være med til at gøre en stor forskel, så har vi en stilling til dig som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. 

PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.  

Seminariet har i alt ca. 300 studerende på 7 forskellige uddannelser: socialhjælperuddannelse, socialassistentuddannelse, professionsrettet bacheloruddannelse til socialpædagog, den decentrale pædagogmedhjælperuddannelse, dagtilbudsmedhjælperuddannelsen, rådgiver i socialt arbejde og rådgivningsassistentuddannelsen. Vi har lige  opstartet en diplomuddannelse i Specialpædagogik. 

Vi har godt 50 ansatte, hvoraf ca. 25 er undervisere.  

 • PI/SPS dækker hele Grønland med følgende væsentlige funktionsområder:   at uddanne og efteruddanne kvalificerede dagtilbudsmedhjælpere, socialpædagoger, socialassistenter, socialhjælpere, rådgivningsassistenter og rådgivere i socialt arbejde  
 • at inspirere til fagligt og uddannelsesmæssigt udvikling i den socialpædagogiske sektor  

 

 • Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb:   Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent  
 • Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde  

 

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder sine omgivelser og arbejdsopgaver med en positiv tilgang.

Du tilknyttes PI/SPS’ hovedafdeling med ansættelse i Ilulissat og skal kunne varetage koordinering af rammerne for undervisningen samt undervisningsopgaver på rådgivningsuddannelserne.  Du skal forvente, at der vil være rejseaktiviteter. Der kan blive tale om undervisningsopgaver i hele Grønland.  

Du bliver en del af et dygtigt underviserteam ved PI/SPS med mulighed for at samarbejde omkring det tværprofessionelle arbejde. Desuden får du som tovholder mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til at gøre en forskel på det sociale og pædagogiske område i hele Grønland.  

 

 • Følgende faglige og personlige kompetencer vægtes:   du er uddannet socialrådgiver på bachelorniveau - gerne suppleret med en master eller kandidat  
 • du har erhvervserfaring med rådgivningsarbejde på det sociale område  
 • du har undervisningserfaring og motiveres af at undervise unge eller voksne  
 • du har kendskab til diversiteten i det grønlandske samfund  
 • du er åben over for andre kulturelle tilgange  
 • du kan tage ansvar for egen undervisning samt sammenhæng og progression på hele uddannelsen  
 • du ser styrker ved at samarbejde, herunder tværfagligt samarbejde  
 • du har en anerkendende tilgang, er tillidsfuld og ansvarsbevidst.  
 • du er grønlandsksproget – da undervisningen vil foregå på grønlandsk  

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Kontaktperson ved yderligere oplysninger:  

Souschef  Marianne Nissen eller teamleder Laila Thorsen  

Tlf: +299 38 35 50   ;  e-mail: allaffik@pi.sps.gl 

Stillingen ønskes besat: Snarest muligt  

Ansøgningsfrist:  29. november 2023 kl. 8:00 (vestgrønlandsk tid). Ansættelsessamtaler vil blive umiddelbart efter 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Allaffik@pi.sps.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

No jobs available at the same company.

Job Title

UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 29, 2023

Contact Person

Laila Thorsen
Allaffik@pi.sps.gl
+299 38 35 50

Job category

Teaching /
Pedagogue

Available jobs in the same field

No jobs available in the same field.

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...