Personalejurist

Personalejurist søges til HR-afdeling i Qaqortoq. Du vil være en del af et erfarent team og arbejde med sagsbehandling, juridisk rådgivning og udvikling af HR-processer. Juridisk uddannelse er påkrævet.

HR-Afdeling søger Personalejurist

GENOPSLAG:

Stilling som Personalejurist under HR-afdeling med placering i Qaqortoq er ledig til besættelse pr. 01. januar 2024 eller nærmere aftale.

HR og Lønafdeling er sammenlagt hvor der er fem ansatte i HR-afdeling ud over HR & Lønchef: Afdelingsleder, Personalejurist, konsulent, arbejdsmiljøkonsulent og controller.

Som personalejurist bliver du del af kommunens HR-afdeling, som har megen erfarende og stabile medarbejdere. Samtidig er afdelingen midt i udviklingsprocessen til digitalisering af alle personalesager og samtlige processer inden for HR arbejdet (Mindkey-systemet).

  

Funktion:

 • Sagsbehandling vedr. forskellige overenskomster samt ledere og chefer
 • Yde juridisk rådgivning og vejledning vedr. personalesager til ledere og chefer
 • Sagsbehandling af kompliceret personalesager, herunder tjenestemandssager.
 • Lov & overenskomst fortolkning.
 • Deltage i projektorienteret opgaver.
 • Efteruddannelse af kommunens personale i juridiske aspekter.
 • Kommunens repræsentant i retssager på personaleområdet.
 • Medvirke i organisationens udvikling.

Opgaver

 • Sparringspartner for HR& Løn-chefen og medarbejderne i HR
 • Løbende juridisk vejledning i personalesager for personaleansvarlige ledere
 • Udarbejdelse af partshøringsskrivelser vedr. ledere og chefer
 • Rådgivning vedr. partshøringer om afskedigelse samt afskedigelser
 • Sagsbehandling vedr. tjenestemands- og ombudsmandsager
 • Udarbejdelse af oplæg til og repræsentation i retssager på personaleområdet
 • Udarbejdelse af notater med juridisk fortolkning
 • Juridisk kvalitetssikring

Derudover må det forventes, at der skal løses andre opgaver af juridisk karakter, så som udarbejdelse af kontrakter og spørgsmål om kommunalret og forvaltningsret, dette kan lejlighedsvis gøres i samarbejde med stabjuristen i administrationen og eksterne konsulenter.

 

Vi forventer, at du

 • Er uddannet jurist (på master- eller bachelorniveau) med interesse for de offentligretlige regelsæt
 • Evner at indgå i en lang række samarbejder på tværs af organisationen
 • Er effektiv, fleksibel og løsningsorienteret
 • Bevarer overblikket i en travl hverdag
 • Kan være en troværdig samarbejdspartner for dine kollegaer

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, fastsættes i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale eller overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og DJØF.

Ude fra kommende kan der anvises personalebolig i Qaqortoq, for hvilken der betales husleje m.v. efter de gældende regler.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos HR-chef Jacob Abelsen på e-mail jaab@kujalleq.gl eller afdelingsleder Bruno Josefsen e-mail brjo@kujalleq.gl 

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 29. november 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 29. november 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Jaab@kujalleq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Socialhjælper

Børnehave ”Aqqalu” søger 2 Socialhjælpere til integreret institution. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansvar for børnenes udvikling og trivsel. Vi vægter samarbejde med forældre og kolleger samt brugen af naturen som pædagogisk redskab.

Company Logo
Samordner Narsaq Familierådslagning

Kommune Kujalleq søger 2 samordner til Narsaq. Metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling. Familierådslagning anses som værende en yderst brugbar arbejdsmetode, der kan anvendes i det...

Company Logo
Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling.

Company Logo
Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi forventer, at du er uddannet lærer og har god kontakt og samarbejde med både forældre og elever. Du skal være god til at styre undervisningen og samarbejdsvillig med...

Company Logo
Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 12. december...

Company Logo

Show more...

Job Title

Personalejurist

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 29, 2023

Contact Person

Jacob Abelsen
Jaab@kujalleq.gl

Job category

Office and finance /
Law

Available jobs in the same field

Overassistent til Sullissivik Qaqortoq

Overassistent søges til Sullissivik i Kommune Kujalleq. Primære opgaver inkluderer borgerservice, tidsbestilling, folkeregisteropgaver og ekspedition...

Read More

Ministersekretær med flair for kommunikation

Departementet for Boliger og Infrastruktur søger en ministersekretær med flair for kommunikation. Stillingen som ministersekretær er ledig til besætte...

Read More

AC-fuldmægtig

Brænder du for at styrke børns rettigheder? Er du god til at arbejde analytisk, selvstændig og projektorienteret? Så er jobbet som AC-fuldmægtig hos b...

Read More

AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsaf...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...