Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Sygeplejerske søges til fast stilling på Psykiatrisk afdeling A1 i Grønland. Arbejdstiden er 40 timer ugentligt i 3 holds skifte. Tiltrædelse 1. februar 2024 eller efter aftale. Mulighed for at deltage i udviklings- og omstillingsprocesser i psykiatrien i Grønland. Samarbejde med afdelingssygeplejersken om at være kulturbærer og med i udvikling af afdelingens sygepleje. Afdeling A1 behandler alle former for sindslidelser i alle aldre og har fokus på et godt arbejdsmiljø og nedbringelse af tvang.

Er du vores nye sygeplejerske? Psykiatrisk afdeling A1 på Dronning Ingrids Hospital søger sygeplejerske til fast stilling. Arbejdstiden er 40 timer ugentligt og er i 3 holds skifte Det er muligt at ønske vagter Tiltrædelse 1. februar 2024 eller efter aftale. 

Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken om at være kulturbærer og med i udvikling af afdelingens sygepleje, så har du chancen nu for at være en del af teamet ved at søge job som sygeplejerske på psykiatrisk sengeafdeling i Nuuk.

Om afdelingen

Afdeling A1 er en del af psykiatrisk område i Nuuk. Vi har plads til 12 patienter med alvorlig psykiske lidelser, heraf 3 patienter i et skærmet afsnit til udredning behandling pleje og rehabilitering. Afdeling A1 modtager akutte og elektive patienter fra alle regioner i Grønland og behandler alle former for sindslidelser i alle aldre. Psykiatrisk afdeling ledes dagligt af en afdelingssygeplejerske. Vi er et team bestående af sygeplejersker, psykiatri- og sundhedsassistenter samt pædagoger. Vi anser det tværfaglige samarbejde væsentligt og nødvendigt. Der arbejdes på afdelingen ud fra en miljøterapeutisk tilgang til patientbehandlingen hvor kontaktpersonordning, jeg-støttende sygepleje, psykoedukation, relationer og netværk er grundlaget for god psykiatrisk sygepleje. Indsatser for et godt arbejdsmiljø og sikkerhed er højt prioriteret. Ligesom vi har fokus på mere frivillig og nedbringelse af tvang, synlig og nærværende ledelse. 

Vi arbejde med dokumentation i elektronisk patientjournal.

Om området

Overordnet set består psykiatrisk område af et ambulatorie for børn, unge og voksne, der er i udredning, har brug for behandlingsopfølgning eller har et psykoterapeutisk forløb med læger, psykiater og psykologer. Til området er knyttet en socialrådgiver funktion, som afdeling har et tæt samarbejde med. Ligesom der til afdelingen er knyttet en psykiatrisk terapi med pædagoger og fysioterapeut der understøtter rehabilitering og miljøterapien i afdeling. Afdelingen har samarbejde med distriktspsykiatrien i de grønlandske sundhedsregioner. 

  • Har interesse for eller erfaring far psykiatrisk sygepleje
  • Er kvalitetsbevidst og engageret
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at lære fra sig
  • Er god til at skabe relation og bevidst om sin kommunikation
  • Er medspiller i forhold til gode arbejdsmiljø
  • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. undervisning supervision og refleksion
  • Et særligt tilrettelagt udviklings forløb for dig hvis du er ny i psykiatrien
  • Medlemskab af en aktiv personaleforening
  • Kurser samt muligheder for efter - og videreuddannelser for fastansatte

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 1. maj 2024

Ansøgningsfrist: 28. februar 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Rekruttrings- og ledelseskonsulent Ann Birkekær Kjeldsen på tlf. (+299) 547516 eller på e-mail: abkj@PEQQIK.GL

-

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 28. februar 2024

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Abkj@PEQQIK.GL

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Bioanalytiker

Sommer ferie vikariat som Bioanalytiker til Sundhedscenteret i Upernavik 1/6 til 30/8-2024. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil. Sundhedscenterets har et laboratorium som står for blodprøver og mikrobiologi. Der er daglige ambulante patienter både planlagt, men også akutte. Der tages også...

Company Logo
Vikarsygeplejersker

Vikarsygeplejersker søges til sommerferievikariat på K1 afdelingOrtopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker i 3-6 mdr. vikariat til arbejde 36-40 timer om ugen. Vagter er i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. maj eller 1.juni 2024.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

28 lut 2024

Osoba kontaktowa

Ann Birkekær Kjeldsen
Abkj@PEQQIK.GL
(+299) 547516

Job category

Social and health /
Nurse and Midwife

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Czytaj więcej

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Czytaj więcej

Vikarsygeplejersker

Vikarsygeplejersker søges til sommerferievikariat på K1 afdelingOrtopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulator...

Czytaj więcej

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...