Underviser til socialpædagogisk uddannelse i Grønland

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

PI/SPS søger en underviser til socialpædagogisk uddannelse i Grønland. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialpædagogiske fagområde, også er en god og samarbejdsvillig kollega, som møder sine omgivelser og arbejdsopgaverne med en positiv tilgang.

PI/SPS søger en underviser til socialpædagogisk uddannelse i Grønland Da en af vores meget erfarne undervisere har valgt at stoppe efter mange år, søger vi en ny underviser, som har lyst til at være en del af et undervisningsteam, som er i en spændende udvikling.

Så er du den, som har mod på nye spændende udfordringer og er du klar til nye horisonter, så har vi en stilling til dig som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat.

PI/SPS er det eneste socialpædagogiske seminarium i Grønland, beliggende tæt op ad verdens største og smukkeste Isfjord, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Seminariet har ca. 300 studerende på 7 forskellige uddannelser: dagtilbudsmedhjælperuddannelse, socialhjælperuddannelse, socialassistentuddannelse, professionsrettet bacheloruddannelse til socialpædagog, Pædagogmedhjælperuddannelse, rådgivningsassistentuddannelse og rådgiver i socialt arbejde uddannelsen. Vi har lige startet en Diplomuddannelse i Special pædagogik op her i efteråret.

Vi har på PI/SPS 50 ansatte. 

  • PI/SPS dækker hele Grønland med følgende væsentlige funktionsområder: at uddanne kvalificerede socialpædagogiske personale
  • at forestå kurser, efter- og videreuddannelse inden for det socialpædagogiske fagområde
  • at inspirere til udvikling i den socialpædagogiske sektor – fagligt og uddannelsesmæssigt.

Vi søger en underviser, der kan varetage undervisning på vores socialpædagogiske uddannelser, primært på professionsrettet Bacheloruddannelse i Socialpædagogik og Socialassistentuddannelsen. Hvis du har kompetencer indenfor det kreative hovedområde eller du er stærk i pædagogisk psykologi, almen pædagogik eller dækker du bredt ind over fagene på de to uddannelser, så er du den, vi søger.

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialpædagogiske fagområde, også er en god og samarbejdsvillig kollega, som møder sine omgivelser og arbejdsopgaverne med en positiv tilgang.

Du bliver en del af et undervisningsteam ved PI/SPS med mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision om at bidrage til og gøre en forskel i det socialpædagogiske praksisfelt i hele Grønland.

Da vi øger vores aktiviteter på kursus- og efteruddannelsesområdet, kan der ligeledes blive tale om undervisningsopgaver i forskellige forløb i hele Grønland.

Du skal have en relevant master- eller kandidatuddannelse.

  • Vi ser gerne, at du har erhvervserfaring fra det pædagogfaglige arbejdsfelt og/eller undervisningserfaring for voksne. Du har erfaring fra eller kendskab til Grønland eller er åben over for andre kulturelle tilgange.
  • Du kan navigere mellem forskellige sprog i din dagligdag
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i samarbejde med kolleger, dels for egen undervisning og til dels for sammenhæng og progression på hele uddannelsen.  
  • Den anerkendende tilgang, tillid og ansvarlighed kendetegner dig som kollega.           

Yderligere oplysninger kan fås på tlf.+299 38 35 50 til Teamleder Laila Berit Thorsen eller hos Souschef Marianne Nissen, eller pr. mail til allaffik@pi.sps.gl

Læs mere om seminariet og de forskellige uddannelser på www.pi.sps.gl

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024 eller snarest efter aftale.

Der er ansøgningsfrist fredag d. 28.11.2023 kl. 8.00 grønlandsk tid.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Allaffik@pi.sps.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej firmie.

Tytuł stanowiska

Underviser til socialpædagogisk uddannelse i Grønland

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

28 lis 2023

Osoba kontaktowa

Laila Thorsen
Allaffik@pi.sps.gl
+299 38 35 50

Job category

Teaching /
Pedagogue

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej dziedzinie.

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...