Anæstesisygeplejerske til Kysten i Grønland

Er du anæstesisygeplejerske, og kunne du tænke dig en anderledes faglig og personlig udfordring? Så tilbyder vi både faste stillinger og tidsbegrænsede vikariater i 2023 til Grønlands Kyst. Der er mulighed for at kunne komme allerede fra januar samt senere på året, og du har visse steder også muligheden for at tage din bedste kollega under armen og få oplevelsen sammen.

Er du anæstesisygeplejerske, og kunne du tænke dig en anderledes faglig og personlig udfordring? Så tilbyder vi både faste stillinger og tidsbegrænsede vikariater i 2023 til Grønlands Kyst. Der er mulighed for at kunne komme allerede fra januar samt senere på året, og du har visse steder også muligheden for at tage din bedste kollega under armen og få oplevelsen sammen. - Så byd gerne ind med, hvilken periode, der kunne passe dig.

Hos os er der tid til patienterne og til opgaverne. Vi arbejder i brede fællesskaber, hvor du, med netop din viden og erfaring, har en særlig rolle. At arbejde som anæstesisygeplejerske i Grønland er en spændende udfordring, hvor dine alsidige kompetencer er vigtige. Den grønlandske kultur er en del af hverdagen, og du vil opleve, at vejret også kan have en afgørende indflydelse på vores arbejde.

Her får du alle dine faglige kompetencer i spil, og hos os løfter vi i flok – for ellers hænger hverdagen ganske enkelt ikke sammen. Du får varierede, spændende arbejdsdage i fantastiske omgivelser – med kolleger som er vant til aktiv sparring på tværs. På vores regionssygehuse på kysten indgår du i den daglige drift af afdeling og ambulatorie. Enhederne og patientflowet er mindre, og der er typisk tale om at opgaver med anæstesi, er placeret på en ugentlig dag med planlagt kirurgi på operationsstuen samt hvad der måtte opstå akut.

Du skal altså arbejde bredt, selvstændigt og tværfagligt, - både på sengeafdeling og operationsstuen. Når du ikke skal være på OP og bedøve, er du tilknyttet sengeafdelingen, hvor du i samarbejde med dine kollegaer varetager de patientrelaterede opgaver. Ofte vil du være eneste anæstesisygeplejerske på stedet, men der er altid mulighed for telefonisk sparring med bagvagten i Nuuk - Så du er aldrig alene.

Du kan se frem til at arbejde i et multikulturelt arbejdsmiljø bestående af passionerede og dygtige kollegaer, hvor det kliniske arbejde og nærværende patientforløb er i fokus. Det gode humør, faglig sparring og samarbejde er en væsentlig del af, at vi får ting til at lykkes.

Vi søger dig, der:

  • Er effektiv og selvstændig i dine anæstesiopgaver
  • Er imødekommende og engageret i forhold til tværfagligt arbejde, udvikling og opgaver
  • Gerne har erfaring med elektronisk patientjournal
  • Arbejder med godt overblik og gå på mod
  • Som person er positiv, stabil og engageret

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

Startdato: Skriv gerne i din ansøgning, hvilken periode, du har mulighed for at arbejde.

Ansøgningsfrist

Ansættelsessamtaler afholdes løbende   

Kontakt

Information om muligheder for ansættelse kan indhentes ved Jeanette Lundbæk Bjørnestad på JELB@peqqik.gl eller +299 553101

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 

Ansøgningsfrist: 31. december 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: JELB@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Anæstesisygeplejerske til Kysten i Grønland

Typ stanowiska

Umowa

Termin składania aplikacji

31 gru 2023

Osoba kontaktowa

Jeanette Lundbæk Bjørnestad
JELB@peqqik.gl
+299 553101

Job category

Social and health /
Nurse and Midwife

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sygeplejersker

Sygeplejersker søges til Sundhedscenteret i Upernavik. Brænder du for at gøre en forskel for den enkelte patient i et lokalt miljø, hvor tid og nærvær...

Czytaj więcej

Akut- og konsultationssygeplejerske

Vi søger en akut- og konsultationssygeplejerske til Maniitsoq Sundhedscenter fra 1.12. 2023. Som sygeplejerske hos os vil du blive en del af et mindre...

Czytaj więcej

Farmakonom

Er du farmakonom og har mod på kort vikariat hen over julen i Regionssygehus Qaqortoq? Vi søger en kort vikariat, da vores nuværende farmakonom skal v...

Czytaj więcej

Medicinstuderende assistentstilling

Qaqortoq Regionssygehus tilbyder assistentstilling for en medicinstuderende i vores ambulatorie, det primære arbejdsopgave vil være konsultationer af...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...