Erfaren faglært tømrer søges til alsidige opgaver hos veletableret byggefirma i Nuuk

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

MD Byg i Nuuk søger en erfaren faglært tømrer til alsidige opgaver. Stillingen indebærer varierende arbejde med træfag, renovering og nybyggeri. Vi søger en selvstændig håndværker med sans for kvalitet. Normal arbejdstid er hverdage 7-17 med frokostpause. Lørdagsarbejde forekommer. Vi lægger vægt på godt sammenhold og tilbyder adgang til værksted og maskiner. Stillingen kræver relevant uddannelse og erfaring. Der tilbydes ikke bolig. Ansøgere bedes kontakte MD Byg for yderligere information.

I stillingen skal du udføre en bred variation af opgaver indenfor træfaget, herunder renovering, nybyggeri, vedligeholdelse og reparation af bygninger og boliger. Der vil også være behov for at hente og transportere materialer til byggepladser efter behov.

Expected qualifications

Vi søger en faglært tømrer med solid erfaring, stor omhu for detaljer og høj kvalitet i arbejdets udførelse. Du trives med selvstændigt arbejde og har erfaring med både mindre og større byggeprojekter.

Wymagania

Som medarbejder hos os forventes du at være mødestabil og møde til tiden om morgenen. Det er et krav, at du har en afsluttet uddannelse som tømrer og praktisk erfaring med faget. Du skal kunne arbejde selvstændigt med byggeprojekter i varierende størrelse.

Who we are

MD Byg er en veletableret virksomhed i vækst med 10-15 ansatte i Nuuk. Vi lægger stor vægt på godt sammenhold og gensidig tillid blandt medarbejderne. Vi arbejder løbende på at udvikle vores position indenfor byggebranchen lokalt. MD Byg har et stort værksted i Nuussuaq, hvor der afholdes morgenbriefing, inden arbejdsdagen går i gang. Her er der også frokostfaciliteter med køkken og køleskab til rådighed for medarbejderne.

Employment Conditions

Normal arbejdstid er hverdage kl. 07-17 med en times selvbetalt frokostpause kl. 12-13. Ved behov for weekendarbejde er det typisk lørdag kl. 07-13. MD Byg råder over et fuldt udstyret værksted med bl.a. CNC-fræser, tykkelseshøvl, stationær fræser og rundsav. Du får adgang til alt nødvendigt værktøj og maskinel.

Housing Benefits

Der tilbydes som udgangspunkt ikke bolig i stillingen.

Job location

Nuuk

Dane kontaktowe

MD Byg Grønland ApS

Manngua 15A

3905 Nuussuaq , Greenland

E-mail: mdsanasoq@gmail.com

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej firmie.

Tytuł stanowiska

Erfaren faglært tømrer søges til alsidige opgaver hos veletableret byggefirma i Nuuk

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

19 paź 2023

Osoba kontaktowa

Mads Dam
mdsanasoq@gmail.com
+299 263631

Job location

Nuuk

Job category

Industry and craft /
Carpenter and Cabinetmaker

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Syerske

Syerske søges til systuen Kittat. Arbejdet vil indeholde fremstilling af nationaldragter, skindbehandling, syning, planlægning og udførelse af opgaver...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...