Erfaren faglært tømrer søges til alsidige opgaver hos veletableret byggefirma i Nuuk

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

MD Byg i Nuuk søger en erfaren faglært tømrer til alsidige opgaver. Stillingen indebærer varierende arbejde med træfag, renovering og nybyggeri. Vi søger en selvstændig håndværker med sans for kvalitet. Normal arbejdstid er hverdage 7-17 med frokostpause. Lørdagsarbejde forekommer. Vi lægger vægt på godt sammenhold og tilbyder adgang til værksted og maskiner. Stillingen kræver relevant uddannelse og erfaring. Der tilbydes ikke bolig. Ansøgere bedes kontakte MD Byg for yderligere information.

I stillingen skal du udføre en bred variation af opgaver indenfor træfaget, herunder renovering, nybyggeri, vedligeholdelse og reparation af bygninger og boliger. Der vil også være behov for at hente og transportere materialer til byggepladser efter behov.

Expected qualifications

Vi søger en faglært tømrer med solid erfaring, stor omhu for detaljer og høj kvalitet i arbejdets udførelse. Du trives med selvstændigt arbejde og har erfaring med både mindre og større byggeprojekter.

Krav

Som medarbejder hos os forventes du at være mødestabil og møde til tiden om morgenen. Det er et krav, at du har en afsluttet uddannelse som tømrer og praktisk erfaring med faget. Du skal kunne arbejde selvstændigt med byggeprojekter i varierende størrelse.

Hvem er vi

MD Byg er en veletableret virksomhed i vækst med 10-15 ansatte i Nuuk. Vi lægger stor vægt på godt sammenhold og gensidig tillid blandt medarbejderne. Vi arbejder løbende på at udvikle vores position indenfor byggebranchen lokalt. MD Byg har et stort værksted i Nuussuaq, hvor der afholdes morgenbriefing, inden arbejdsdagen går i gang. Her er der også frokostfaciliteter med køkken og køleskab til rådighed for medarbejderne.

Beskriv ansættelsesforholdene

Normal arbejdstid er hverdage kl. 07-17 med en times selvbetalt frokostpause kl. 12-13. Ved behov for weekendarbejde er det typisk lørdag kl. 07-13. MD Byg råder over et fuldt udstyret værksted med bl.a. CNC-fræser, tykkelseshøvl, stationær fræser og rundsav. Du får adgang til alt nødvendigt værktøj og maskinel.

Housing Benefits

Der tilbydes som udgangspunkt ikke bolig i stillingen.

Job location

Nuuk

Kontaktoplysninger

MD Byg Grønland ApS

Manngua 15A

3905 Nuussuaq , Greenland

Email: mdsanasoq@gmail.com

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

Erfaren faglært tømrer søges til alsidige opgaver hos veletableret byggefirma i Nuuk

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

19. okt. 2023

Kontaktperson

Mads Dam
mdsanasoq@gmail.com
+299 263631

Job location

Nuuk

Kategori

Industri og håndværk /
Træ- og møbelindustri

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...