Jurist/Specialkonsulent til Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

I Departementet for Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender arbejder vi med at realisere de politiske mål på ressortområdet. Opgaverne i afdelingen for sociale anliggender omfatter udarbejdelse af lovgivning indenfor det socialretlige område, herunder udarbejdelse af bekendtgørelse, vejledninger. Stillingen stiller krav om hurtigt at kunne sætte sig ind i nyt stof og være fleksibel, samt at kunne trives i en organisation, hvor små og store opgaver krydser hinanden i en til tider hektisk hverdag.

Jurist/Specialkonsulent til Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender I Departementet for Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender arbejder vi med at realisere de politiske mål på ressortområdet. Det omfatter bl.a. lovgivning, herunder rigslovgivning for Grønland, internationale konventioner, strategier og projekter til at styrke forholdene for udsatte voksne og ældre i Grønland.

Opgaverne i afdelingen for sociale anliggender omfatter udarbejdelse af lovgivning indenfor det socialretlige område, herunder udarbejdelse af bekendtgørelse, vejledninger. Servicering af det politiske niveau i form af notater, redegørelse med videre samt behandling af juridiske spørgsmål.

Opgaverne er alsidige og stiller krav om at kunne indgå i samarbejde på tværs af sprog-, kultur- og faggrænser, samt at kunne tage et selvstændigt ansvar for egne sagsområder. Stillingen stiller krav om hurtigt at kunne sætte sig ind i nyt stof og være fleksibel, samt at kunne trives i en organisation, hvor små og store opgaver krydser hinanden i en til tider hektisk hverdag.

Naalakkersuisut er desuden i gang med en række reformtiltag på socialområdet med henblik på øget velfærd for de voksne udsatte samt for vores ældre borgere i Grønland, som juristen vil indgå i og rådgive om.

Organisatorisk er stillingen placeret under afdelingschefen for Sociale Anliggender. Du vil være en del af afdelingens juristgruppe og vil have et tæt samarbejde med jurister i departementets stab. Dine opgaver vil hovedsageligt relatere sig til de socialretlige områder.

Du kan forvente et varieret, spændende og udfordrende arbejde. Du får igennem dine arbejdsopgaver opøvet stor ekspertise i brug af den juridiske metode, og af din egen kreative evne til at omsætte udstukne politiske mål til at indgå i processerne om udmøntning af konkret lovgivning.

Om stillingen

 • Opgaverne omfatter bl.a.: At fungere som rådgiver for det politiske niveau i samarbejde med ledelsen i departementet
 • At medvirke til udarbejdelse af lovgivning
 • At udarbejde politiske oplæg, redegørelser, svar mv.
 • At medvirke i undersøgelser, evalueringer o.l. på det sociale område
 • Kompetencer: Er uddannet cand.jur.
 • Har en åben og positiv tilgang til dit arbejde og dine kolleger
 • Er selvstændig, velstruktureret og resultatorienteret
 • Har interesse for at omsætte politik til jura og omvendt
 • Teoretisk og praktisk viden om socialområdet er ønskeligt, men ikke en betingelse
 • Dygtig til formulering på skrift og i tale
 • God til at skabe samarbejdsrelationer
 • Lyst til at arbejde i et tværfagligt og tværkulturelt miljø, hvor hver enkelt bidrager til at skabe helhedsorienterede løsninger
 • Kendskab til grønlandske samfundsforhold og kultur en fordel
 • Gerne dobbeltsproget, men det er ingen betingelse

Ansøgningsfrist: Torsdag den 23. November 2023.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48-49

Ansøgningen sendes som A-post til Departementet for Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender, Postboks 970, 3900 Nuuk eller pr. mail til kakj@nanoq.gl

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Karen Kiær Jakobsen tlf. 34 56 88 eller e-mail kakj@nanoq.gl

Ønsker du yderligere information om Grønland og Selvstyret, kan du læse mere på www.naal.gl, under Job.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Kakj@nanoq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Jurist/Specialkonsulent til Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

23 lis 2023

Osoba kontaktowa

Karen K Jakobsen
Kakj@nanoq.gl
345688

Job category

Office and finance /
Law

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Økonom

Økonomen skal koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde og styrkelse af kommunernes position i bloktilskudsforha...

Czytaj więcej

Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du...

Czytaj więcej

Jurist

Hovedformålet med stillingen er at koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde igennem indhentning af og kvalitets...

Czytaj więcej

Fritidsleder/forebyggelseskoordinator

Fritidsleder/forebyggelseskoordinator i Kangaamiut har en vigtig rolle i bygden og har ansvaret for museum, klub, kunstnerhuset Tupilak, fritidsunderv...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...