IT-konsulent

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Vi søger en IT-konsulent med fokus på processer. Dine primære arbejdsopgaver bliver i første omgang: Optimering af it-processer i brugeroprettelser og i servicering af brugere, Overvågning og opfølgning af KPI’er ifm. leverancen i brugersupport fra ekstern Service Desk, Danne et komplet overblik over sager - igangværende såvel som i historiske data samt mønstre i sager, Ansvarlig for eskalering af sager med manglende fremdrift, Etablering og vedligeholdelse af database over systemer, systemejere og ansvarsområder, Koordinering og projektledelse både internt i organisationen og eksternt.

  • IT-konsulent søges hos IT & Digitalisering hos Det Grønlandske Sundhedsvæsen Vi søger en IT-konsulent med fokus på processer. Dine primære arbejdsopgaver bliver i første omgang: Optimering af it-processer i brugeroprettelser og i servicering af brugere
  • Overvågning og opfølgning af KPI’er ifm. leverancen i brugersupport fra ekstern Service Desk
  • Danne et komplet overblik over sager - igangværende såvel som i historiske data samt mønstre i sager
  • Ansvarlig for eskalering af sager med manglende fremdrift
  • Etablering og vedligeholdelse af database over systemer, systemejere og ansvarsområder
  • Koordinering og projektledelse både internt i organisationen og eksternt

Kvalifikationer

Stillingen kræver en grundlæggende teknisk og forretningsforståelse til understøttelse af de IT-opgaver, der løses i stillingen og i organisationen. Du skal kunne navigere i en organisation med mange faggrupper, der på den ene eller anden måde er afhængige af et velfungerende IT-set up. Vi forventer derfor, at du har en relevant IT-uddannelse med erhvervserfaring fra en større organisation med mange kontaktpunkter samt har kendskab til ITIL og IT Service Management.

  • Arbejdets omfang er bredt indenfor it, brugersupport samt kontakt til it-leverandører. Det kræver derfor at du kan grønlandsk, dansk og engelsk i skrift og i tale. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring med følgende systemer: 
  •  ServiceNow
  • Claris FileMaker
  • Atlassian Confluence

Personligt er du er engageret, har gennemslagskraft og kan gå i dialog på alle niveauer i og udenfor organisationen. Du er opsøgende og lyttende, er i stand til at prioritere, og er stærk i din kommunikation både i forhold til leverandører, dine kollegaer og klinikerne. Du har en lyttende og nysgerrig tilgang i dialogen med brugerne af IT-løsningerne. Viden om sundhedssektoren og ajourført viden om Sundheds-IT vil således være en fordel.

Om os

IT & Digitalisering hos Det Grønlandske Sundhedsvæsen varetager drift og udvikling af Sundhedsvæsnets IT-systemer for at sikre stabil og sikker it-drift med høj tilgængelighed, effektiv udnyttelse af alle sundhedsfaglige it-applikationer og EPJ. Ligeledes arbejdes der med digitalisering og effektivisering af arbejdsgange og processer ved anvendelse af IT og teknologi.

IT & Digitalisering ledes af Stabsleder for IT & Digitalisering med reference til Sundhedsledelsen. Staben har ca. 10 ansatte. Alt personale refererer til Stabsleder for IT & Digitalisering.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Startdato: Snarest muligt efter aftale

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 43

Der er tre måneders prøvetid

Information om stillingen kan indhentes hos Stabsleder for IT & Digitalisering André Just Vedgren på tlf. (+299) 585 428 eller på e-mail: adre@peqqik.gl

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Adre@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

IT-konsulent

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

20 paź 2023

Osoba kontaktowa

André Just Vedgren
Adre@peqqik.gl
(+299) 585 428

Job category

Information Technology /
IT maintenance and support

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej dziedzinie.

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...