Grønlandsk lærer

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Majoriaq Nuuk søger en grønlandsk lærer til at undervise og motivere unge og voksne til at blive parate til at starte på en uddannelse. Du forventes at have kvalifikationer og kunne undervise i grønlandsk på FA-niveau. Planlægning af undervisning foregår i samarbejde med skolens øvrige undervisere og vejledere.

Majoriaq Nuuk søger en grønlandsk lærer til tiltrædelse pr. 1. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Majoriaq Nuuk er en virksomhed i udvikling. De seneste år har Majoriaq Nuuk lavet tiltag med at gøre sine kerneopgaver mere fleksible, men også for at imødekomme borgernes behov. Det er et sted, hvor de centrale kerneopgaver er at vejlede unge og voksne til at komme videre med deres uddannelse og eller aktivere borgeren til at få sig et erhverv. Da Majoriaq Nuuk er et arbejdssted for vejledning og har en opkvalificering for voksne, er det en stor fordel, at du er seminaruddannet lærer med speciale i grønlandsk og har erfaring eller uddannelse indenfor voksen undervisning.

Du kommer til at arbejde som lærer i Majoriaq, hvor din opgave er at undervise og motivere unge og voksne til at blive parate til at starte på en uddannelse.

Du forventes at have kvalifikationer og kunne undervise i følgende fag:

 • Grønlandsk

Undervisningsformen på Majoriaq er på FA-niveau (folkeskolens afgangsprøve). Desuden vil det være en fordel, at du har en interesse i at udføre projektorienteret undervisning, således at elever i Majoriaq oplever undervisningen som motiverende, meningsfuld og nærværende.

Planlægning af undervisning foregår i samarbejde med skolens øvrige undervisere og vejledere, hvor kravet er:

 • Faglighed
 • Selvstændighed
 • Struktureret
 • Samarbejdsorienteret
 • Innovativ
 • Har forståelse for mennesker med særlige behov

Vi forventer, at:

 • Du har en læreruddannelse.
 • Du har gode sprogkundskaber både mundtlig og skriftlig.
 • Du har undervisningserfaring for voksne og fra lignende stillinger
 • Du har gå-på-mod og har lyst til at sætte dit præg på skolens udvikling.
 • Du kan bruge IT på brugerniveau.
 • Er dobbelt sproget på grønlandsk og dansk er en fordel, men ikke et krav.

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales husleje, forbrug m.v. i henhold til ovenstående. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på: www.iserit.gl

Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Centerleder Malik Skifte tlf. +299 366370 eller e-mail: mskf@sermersooq.gl

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1038-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Dane kontaktowe

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Mskf@sermersooq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Grønlandsk lærer

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

24 lis 2023

Osoba kontaktowa

Malik Skifte
Mskf@sermersooq.gl
+299 366370

Job category

Teaching /
Teacher

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Musiklærer

Musiklærer til Musikskolen Serravik i Sisimiut. Serravik hører under Qeqqata kommunia og tilbyder musikundervisning for børn og unge. Serravik skal de...

Czytaj więcej

Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi for...

Czytaj więcej

Lærer til Ukaliusaq

Ukaliusaq - Kommuneqarfik Sermersooq-Nuuk har brug for 1 lærer, som skal undervise i dansk, engelsk og samfundsfag i trin 3. Der er tale om en lærer t...

Czytaj więcej

Deltidstimelærer

Oqaatsut Atuarfia søger timelærer fra 15.Dec. 2023 på deltid, fagene er forskelligt eller man kan ansættes efter en særlig aftale. Du skal være stabil...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...