Sundhedsassistent

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Sundhedsassistent søges til mave/tarm-kirurgisk afd K2, Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Vi søger en sundhedsassistent til en stilling på 40 timer om ugen ved K2 på Dronning Ingrids Hospital med tiltrædelse snarest eller efter aftale. K2 er en blandet kirurgisk afdeling, normeret til 18 senge, hvor vi har parenkymkirurgisk og urologiske patienter, hvilket giver et meget bredt spektrum af diagnoser. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af travlhed, professionalisme, samarbejde, engagement, respekt ansvarlighed og humor. Vi kan tilbyde mulighed for deltagelse ved kurser og temadage.

Vi søger en sundhedsassistent til en stilling på 40 timer om ugen ved K2 på Dronning Ingrids Hospital med tiltrædelse snarest eller efter aftale

K2 er en blandet kirurgisk afdeling, normeret til 18 senge, hvor vi har parenkymkirurgisk og urologiske patienter, hvilket giver et meget bredt spektrum af diagnoser.

Vi har et godt arbejdsmiljø præget af travlhed, professionalisme, samarbejde, engagement, respekt ansvarlighed og humor. Vi kan tilbyde mulighed for deltagelse ved kurser og temadage.

  • God introduktion til et bredt fagligt spektrum
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Medlemskab af en aktiv personaleforening.
  • Er omstillingsparat
  • Har gode samarbejdsevner
  • Har god patientkontakt.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Startdato: 1. december 2023 eller aftales individuelt

Ansøgningsfrist: 24. november 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 24. november 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Holl@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Tytuł stanowiska

Sundhedsassistent

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

24 lis 2023

Osoba kontaktowa

Karin Holler
Holl@peqqik.gl
(+45) 30 32 22 12

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...