Klinisk udviklings- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Brænder du for at være med til at skabe udviklende uddannelsesforløb for vores studerende og elever, og kan du levere fremdrift og struktur i vores udviklingsprojekter? Så er stillingen som klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske på Medicinsk afdeling måske noget for dig. Stillingen er ledig til besættelse den 1. januar 2024 eller efter aftale. Stillingen indeholder både uddannelsesopgaver i relation til sygeplejestuderende, sundhedsassistentelever og portørredderelever samt faglige udviklingsprojekter. Fordelingen mellem uddannelses- og udviklingsopgaver er 50/50. Du skal koordinere og afvikle praktikforløb for elever og studerende i et tæt dagligt samarbejde med vejledere og afdelingssygeplejersker. Desuden skal du videreudvikle det gode læringsmiljø og den høje kvalitet til vores studerende og elever. Der vil også være mulighed for planlægning og afvikling af undervisningstilbud til studerende, elever og sygeplejersker.

Brænder du for at være med til at skabe udviklende uddannelsesforløb for vores studerende og elever, og kan du levere fremdrift og struktur i vores udviklingsprojekter? Så er stillingen som klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske på Medicinsk afdeling måske noget for dig. Stillingen er ledig til besættelse den 1. januar 2024 eller efter aftale.

Stillingen indeholder både uddannelsesopgaver i relation til sygeplejestuderende, sundhedsassistentelever og portørredderelever samt faglige udviklingsprojekter. Fordelingen mellem uddannelses- og udviklingsopgaver er 50/50.

Du skal koordinere og afvikle praktikforløb for elever og studerende i et tæt dagligt samarbejde med vejledere og afdelingssygeplejersker. Desuden skal du videreudvikle det gode læringsmiljø og den høje kvalitet til vores studerende og elever. Der vil også være mulighed for planlægning og afvikling af undervisningstilbud til studerende, elever og sygeplejersker.

Vores aktuelle udviklingsopgaver er: pædiatriske patientforløb, opstart af en palliationsenhed samt den gode introduktion og oplæring. Desuden lægger vi i sygeplejen stor vægt på udvikling af den basale sygepleje og rehabilitering. Vi forventer, at du med dit smittende engagement kan være tovholder på projekterne og deres fremdrift i tæt samarbejde med diverse interessenter.

Medicinske Område ledes af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske. Den kliniske udviklings- og uddannelsesansvarlige sygeplejerske er organisatorisk placeret i en stabsfunktion med reference til oversygeplejersken, og deltager sammen med afdelingssygeplejerskerne i afdelingsledelsen.

Medicinsk afdeling har 32 sengepladser, ambulatorium og dagmedicinsk afsnit. Sengeafsnit M1 har 16 sengepladser med subspecialer inden for infektionssygdomme, onkologi og gastroenterologiske sygdomme. Sengeafsnit M2 har 16 sengepladser herunder et integreret børneafsnit med 8 senge, M2 har subspecialer indenfor hjerte-kar sygdomme og nefrologi.

Til afdelingen er knyttet et ambulatorium og et medicinsk dagafsnit her er blandt andet ansat TB sygeplejersker og onkologiske sygeplejersker.

 • En afdeling hvor der sker en kontinuerlig udvikling i arbejdsopgavernes art og omfang.
 • Et tæt samarbejde med de øvrige ledere i medicinsk afdeling og uddannelses- og udviklingssygeplejersken i de øvrige områder.
 • Tæt samarbejde med Sygeplejestudiet og De grundlæggende Sundhedsuddannelse
 • Godt arbejdsmiljø og velfungerende sociale relationer med gode og hjælpsomme kollegaer
 • Medlemskab af en aktiv personaleforening.
 • har bred klinisk erfaring indenfor det medicinske speciale
 • har interesse og erfaring indenfor klinisk uddannelse og undervisning
 • er engageret og god til at fastholde og implementere nye tiltag.
 • kan formidle et åbent og ligeværdigt tværfagligt samarbejde.
 • kan medvirke til personlig og faglig udvikling af personalet og uddannelsessøgende.
 • har pragmatisk holdning til hverdagen og kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
 • har sund og god humor samt besidder stor tålmodighed.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 1. januar 2024 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: 26. november 2023 Ansøgninger behandles løbende

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 26. november 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Abj@peqqiq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Klinikassistenter til Nuuk tandpleje

Vi søger klinikassistenter til Nuuk tandpleje. Vi tilbyder spændende udfordringer og et bredt arbejdsområde. Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en stolt organisation med fokus på kvalitet og bredde. Læs mere på www.gjob.gl

Company Logo
Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Klinisk udviklings- og uddannelsesansvarlig sygeplejerske

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

26 lis 2023

Osoba kontaktowa

Anne Birgitte Jensen
Abj@peqqiq.gl
(00 299) 34 47 87

Job category

Social and health /
Nurse and Midwife

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sygeplejerske til Ambulatoriet i Qaqortoq sygehus

En stilling som sygeplejerske i ambulatoriet på Qaqortoq Sygehus ledig til besættelse pr. 1 Februar 2024 og resten af året. Vi kan tilbyde en fast sti...

Czytaj więcej

Sygeplejerske

Sygeplejerske søges til Uummannaq Sundhedscenter fra Maj 2024. Vil du arbejde 3-6 måneder eller en fast stilling, så har vi måske dit næste job her i...

Czytaj więcej

Psykiatrisk Hjemmesygeplejerske

Vi søger en sygeplejerske til vores psykiatriske hjemmesygepleje i Regionssygehuset i Qaqortoq. Stillingen er tilgængelig fra 1. marts 2024 eller efte...

Czytaj więcej

Stationssygeplejerske

Stilling som stationssygeplejerske på Kangaatsiaq sundhedsstation i Region Disko er ledig fra d.15.januar 2024 og frem. Vi tilbyder et alsidigt sygepl...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...